Header Ads


Unlabelled Παραλήρημα Άδωνι: «Ο... Ακενοτούμπο λένε ότι είναι Έλληνας»

Παραλήρημα Άδωνι: «Ο... Ακενοτούμπο λένε ότι είναι Έλληνας»


«Θαυμάστε» Έλληνα πολιτικό, αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας: «Ο Ακενοτούμπο γεννήθηκε στην Αφρική και... λένε ότι είναι Έλληνας» δήλωσε αμφισβητώντας τον κορυφαίο πρεσβευτή της χώρας στο εξωτερικό!
Τι κι αν είναι ο κορυφαίος πρεσβευτής της χώρας μας και διαφημίζει την Ελλάδα σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη; Τι κι αν είναι ένας από τους 5 κορυφαίους παίκτες σ' ολόκληρο τον κόσμο και άπαντες τον γνωρίζουν ως "Giannis" και "Greek Freak";

Κάποιοι στην Ελλάδα συνεχίζουν να του «επιτίθενται», με τελευταίο παράδειγμα τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τον... Ακενοτούμπο αναφέροντας πως «Λένε ότι είναι Έλληνας» και ότι λογίζεται ως τέτοιος απλά και μόνο γιατί έχει πάρει την ελληνική ιθαγένεια, μη γνωρίζοντας πως ο Γιάννης έχει γεννηθεί στην Ελλάδα!

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη καταδεικνύει για ακόμα μια φορά το εμφανές πρόβλημα που υπάρχει σε πολιτικό επίπεδο και καθιστά σαφές το γιατί έχουμε φτάσει στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα ως χώρα.

«Θαυμάστε» παρακάτω το παραλήρημα του Άδωνι στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky σε μια εκπομπή που το θέμα της ήταν- με «αφορμή» το Σκοπιανό- οι νέες διατάξεις για την ιθαγένεια και το πώς μπορεί να την αποκτήσει κανείς:



sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.