Header Ads


Unlabelled Viral στην Ευρώπη ο Τσόσιτς και η κοτσίδα του Χουλτ (pics)

Viral στην Ευρώπη ο Τσόσιτς και η κοτσίδα του Χουλτ (pics)


Το... επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Ούρος Τσόσιτς και την κοτσίδα του Νίκλας Χουλτ, όπως αναμενόταν, έγινε viral.
Κυρίως στη Σουηδία, το απίστευτο περιστατικό στη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τη Μπάγερν στο Μόναχο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αναπαράχθηκε από τα περισσότερα ΜΜΕ.

Στη Σερβία δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία, ίσως και λόγω τη καταγωγής του «θύτη», ενώ αναφορές υπήρξαν και στη Γερμανία και φυσικά στο twitter, οι χρήστες του οποίου από κάτι τέτοια περιμένουν για να «δουλέψουν».

«Κάτι συνέβη εδώ - Σύγκρουση του Χουλτ με τον Τσόσιτς, τους χώρισαν συμπαίκτες τους» αναφέρεται σε σουηδική ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε viral ποδοσφαιρικά βιντεάκια. 

«Τραβήχθηκαν τα μαλλιά του Χουλτ - Από συμπαίκτη του» σημειώνει η «Aftonbladet» παρουσιάζοντας το βίντεο - ντοκουμέντο του συμβάντος.


Το βίντεο παίζει και στη γερμανική έκδοση της ιστοσελίδας «Goal» υπό τον τίτλο: «Μάχη παικτών της ΑΕΚ στο Μόναχο - Ο Τσόσιτς επιτέθηκε στην κοτσίδα του Χουλτ».


«Συμπαίκτης του Χουλτ του τράβηξε τα μαλλιά στον αγώνα με τη Μπάγερν» αναφέρει η σουηδική «fotbollskanalen», που σημειώνει και τη δήλωση του Χουλτ ότι για το επεισόδιο φταίνει και οι δύο.

«Σε μπελάδες με συμπαίκτη του ο Χουλτ την ώρα του αγώνα» γράφει πιο... ουδέτερα η σουηδική «vn».





sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.