Header Ads


Ο Παβκόφ «έλιωσε» τη Λίβερπουλ στο καυτό Βελιγράδι! (vid)

Ο Παβκόφ «έλιωσε» τη Λίβερπουλ στο καυτό Βελιγράδι! (vid)


Με δύο γκολ του επονομαζόμενου «Σέρβου Ιγκουαϊν», Μίλαν Πάβκοβ, μέσα σε οκτώ λεπτά οι Σέρβοι πήραν τη νίκη και βάζουν τη Λίβερπουλ σε περιπέτειες για την πρόκριση. 
Η 4η αγωνιστική στον 3ο όμιλο:
 
Ερυθρός Αστέρας – Λίβερπουλ 2-0
(22’, 29’ Πάβκοβ)
Νάπολι – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Η βαθμολογία:
Λίβερπουλ 6
Νάπολι 5*
ΠΣΖ 4*
Ερυθρός Αστέρας 4

Επόμενη αγωνιστική:
 
ΠΣΖ – Λίβερπουλ

Νάπολι – Ερυθρός Αστέρας

* Με ματς λιγότερο

To ματς

Με μια καλή φάση για κάθε ομάδα ξεκινάει το ματς, αφού στο 8’ γύρισμα Μανέ, το σουτ από τον Μίλνερ, φεύγει άουτ. Ο Μάριν στο 9’ σουτάρει, αλλά μπλόκαρε ο Άλισον. Στο 15’ πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Σάβιτς να κερδίζει τις κόντρες μετά από κόρνερ, αλλά στο δικό του σουτ, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Άλισον. Στο 17’ οι «ρεντς» απαντούν στις ευκαιρίες με το γύρισμα του Μανέ, την προσπάθεια του Ρόμπερτσον που δεν έπιασε καλά το σουτ, για να φτάσει η μπάλα στον αμαρκάριστο Στάριτζ που με το τέρμα πιάτο, στέλνει την μπάλα πάνω από την εστία.

inner

Στο 22’ ο Μπεν πιάνει μακρινό σουτ, με τον Άλισον να κάνει δύσκολη επέμβαση. Όμως από το κόρνερ του Μάριν, ο Πάβκοβ σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους για να στείλει την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Άλισον.

Η ομάδα του Κλοπ πριν καλά-καλά συνέλθει από το σοκ, είδε τον υψηλόσωμο στράικερ του Ερυθρού Αστέρα, αφού ξεπέρασε το μαρκάρισμα του Βαϊνάλντουμ, να εξαπολύει ένα σουτ εκτός περιοχής για να νικάει τον Άλισον και να γράφει το 2-0. Στο 33’ ο Λαλάνα έχει καλή ευκαιρία να μειώσει, αλλά η κεφαλιά του φεύγει κόρνερ μετά από κόντρα στον Στόικοβιτς. Η Λίβερπουλ προσπάθησε να μειώσει πριν κλείσει το πρώτο μέρος, αλλά οι Σέρβοι κράτησαν το προβάδισμα των δύο γκολ.

inner

Ο Κλοπ έριξε στο ματς Φιρμίνο αντί του Στάριτζ και τον Γκόμες αντί του Άρνολντ, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας είχε την πρώτη καλή φάση με τον Μάριν να σουτάρει και τον Μίλνερ να κόβει με το χέρι, σε μια φάση που ο Ουλαόθ δεν έδωσε τίποτα, ενώ υπήρχε παράβαση. Στο 56’ ο Ρόμπερτσον σεντράρει, η μπάλα χτυπάει στο πρόσωπο του Μπεν και χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Μπόργιαν. Ο Σέρβος πορτιέρε κάνει εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Σαλάχ στο 71’ ενώ μετά το κόρνερ ο Αιγύπτιος στέκεται άτυχος, αφού το σουτ του χτυπάει στο δοκάρι.

Ο Σαλάχ στο 79’ και στο 82’ δεν θα νικήσει τον Μπόργιαν από δύσκολη θέση και η ομάδα του Μιλόγεβιτς κράτησε το μηδέν και μετά τη φάση της σέντρας του Φιρμίνο για τον Φαν Ντάικ που με κεφαλιά αστόχησε από καλή θέση στο 85’.

Οι συνθέσεις:

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Ντεγκενέκ, Κρίστισιτς (73’ Γιόβισιτς) Πάβκο, Σρνιτς, Μάριν (64’ Τσάουσιτς), Ρόντιτς, Γιόβανσιτς, Στόικοβιτς (59’ λ.τρ Γκόμπελιτς), Μπεν, Σάβιτς

Λίβερπουλ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Μανέ, Σαλάχ, Στάριτζ (46’ Φιρμίνο), Λαλάνα (79’ Οριγκί), Ρόμπερτσον, Μάτιπ, Αλεξάντερ Άρνολντ (46’ Γκόμες)




sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.