Header Ads


Unlabelled Κόντρα Γιώργου Σαββίδη - οπαδών ΑΕΚ στο Instagram του Βράνιες

Κόντρα Γιώργου Σαββίδη - οπαδών ΑΕΚ στο Instagram του Βράνιες


Ο Ογκνιέν Βράνιες πόσταρε στο Instagram μία φωτογραφία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στα σχόλια από κάτω ενεπλάκη ο Γιώργος Σαββίδης και εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ (PHOTO).
Οπαδοί της ΑΕΚ και Γιώργος Σαββίδης έχουν "συγκρουστεί" διαδικτυακά στο παρελθόν για χάρη του Ογκνιέν Βράνιες, ωστόσο αυτή η κόντρα δεν ξεχάστηκε, επαναλήφθηκε στο προφίλ του Βόσνιου κάτω από μία φωτογραφία του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο σκληροτράχηλος στόπερ της Άντερλεχτ "ανέβασε" το στιγμιότυπο και το συνόδεψε με την εξής ατάκα: "Ντούσκο ψυχάρα για πάντα ΑΕΚάρα..."

Εντός των εκατοντάδων σχολίων αναρτήθηκε ένα το οποίο αναφερόταν στον Γιώργο Σαββίδη και αναφερόταν στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση ενεργοποίησε το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που άρχισε να απαντάει στα σχόλια, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: "Γιατί με κάνετε όλο tag; Είμαι στην τουαλέτα αυτή τη στιγμή, θα επιστρέψω αργότερα το υπόσχομαι."

Στη συνέχεια ο Σαββίδης έγραψε ότι δεν παίρνει στα σοβαρά αυτά που του γράφουν, απλά του αρέσει να τα διαβάζει και πως είναι αφύσικο που το κάνει. Επίσης, για τον Βράνιες έγραψε: "Έχουμε καλή σχέση με τον Ογκνιέν, μπορεί να μιλήσουμε για σοβαρά πράγματα στο τηλέφωνο, όχι από εδώ.
Εδώ κάνουμε πλάκα και σας εκνευρίζω γιατί μου αρέσει. Είστε σαν παιδιά που τρέχουν πίσω από το προφίλ μου και με κάνουν tag όλη μέρα. Είναι αστείο για μένα και διασκεδαστικό επίσης όσο βρίσκομαι στην τουαλέτα. Χωρίς να θέλω να σας προσβάλω."

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ POST:




Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) στις

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.