Header Ads


«Αυτό είναι το πρόστιμο του Μελισσανίδη σε Τσόσιτς - Χουλτ!»

«Αυτό είναι το πρόστιμο του Μελισσανίδη σε Τσόσιτς - Χουλτ!»


Όπως είχε ενημερώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, παρότι το θέμα θεωρείται λήξαν, επιβλήθηκε πρόστιμο σε Τσόσιτς και Χουλτ, για το επεισόδιο που είχαν στο Μόναχο!
Τσόσιτς και Χουλτ θα πληρώσουν από 5.000 ευρώ για το επεισόδιο που είχαν στην Γερμανία.

Αργησε λίγο αλλά έσκασε η καμπάνα στους Ούρος Τσόσιτς και Νίκλας Χουλτ για το επεισόδιο που είχαν οι δυο τους κατά την διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Σέρβος αμυντικός έκανε κάποιες… παρατηρήσεις σε έντονο ύφος, ο Σουηδός μέσα στην ένταση του αγώνα απάντησε με απρεπής εκφράσεις και ο Τσόσιτς τον τράβηξε από τα μαλλιά!

Φυσικά το επεισόδιο έληξε άμεσα αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρά την συγνώμη που ζήτησαν και οι δυο ποδοσφαιριστές τους είχε προαναγγείλει ότι θα τους τιμωρήσει. Η ποινή είναι πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ που προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό για ανάλογες περιπτώσεις.

Και κάπου εκεί θα θυμηθούμε εμείς το πρόστιμο των 40.000 ευρώ που είχε επιβάλλει ο Τίγρης στους Λιβάγια και Λόπες για τις ανόητες αποβολές τους στην αναμέτρηση με την Βίντι. Φυσικά όπως είχαμε αποκαλύψει και τότε αυτή η ποινή εξόργισε και τους δυο αφού δεν προβλεπόταν από κανέναν εσωτερικό κανονισμό και για αυτό άλλωστε δεν πληρώθηκε… Αντίθετα με τους Χουλτ και Τσόσιτς που δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα το πρόστιμο.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.