Header Ads


Τσιντώτας: «Είμαστε οι πρωταθλητές και όλοι έχουν επιπλέον κίνητρο να μας κερδίσουν»

Τσιντώτας: «Είμαστε οι πρωταθλητές και όλοι έχουν επιπλέον κίνητρο να μας κερδίσουν»


Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε για τους αγώνες με Παναιτωλικό και Αγιαξ.
Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε στην κάμερα της NOVA για τα παιχνίδια που ακολουθούν για την ΑΕΚ κόντρα σε Παναιτωλικό και Άγιαξ.

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης τόνισε πως είναι επιπλέον κίνητρο για τους αντιπάλους να παίζουν κόντρα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιντώτα:

Σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μετά τη διακοπή:

«Δουλέψαμε τις αδυναμίες που είχαμε στη διακοπή λόγω Εθνικών. Σίγουρα θα φανούμε πιο έτοιμοι, πιο δουλεμένη ομάδα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, ερχόμαστε από δυο άσχημα αποτελέσματα. Θεωρώ πως θα βγάλουμε αντίδραση».

Για το αν υπάρχει απογοήτευση στα αποδυτήρια της ΑΕΚ: 

«Είμαστε όλοι νευριασμένοι με αυτό που συμβαίνει, προσπαθούμε να δουλεύουμε όλοι μαζί σαν ομάδα όπως κάναμε και πέρυσι μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα για να αλλάξουμε αυτό που έχει συμβεί. Μονό ως ομάδα θα το προσπεράσουμε».

Για το αν υπάρχει γκίνια στην ομάδα και ότι αν οι αντίπαλοι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να παίζουν κόντρα στην πρωταθλήτρια:

«Το ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό. Το δυσκολότερο είναι να μείνεις στην κορυφή. Θα χρειαστούμε το κάτι παραπάνω για να πάρουμε και φέτος το πρωτάθλημα. Δεν έχει τελειώσει όμως τίποτα, είμαστε στο 1/3 του πρωταθλήματος. Είναι και θέμα τύχης, είχαμε τρία δοκάρια με τον Ατρόμητο. Πιστεύω θα καταφέρουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα, αν κάνουμε όσα μας λέει ο προπονητής».



Για το αν υπάρχει πίεση για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα:

«Πίεση πάντα υπάρχει, αυτά έχει ο πρωταθλητισμός. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, παρά το ότι πέρυσι περάσαμε έυκολα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας δεν θα υπάρχει πρόβλημα».

Για τη «μάχη» του με τον Μπάρκα για τη θέση του τερματοφύλακα:

«Το ποδόσφαιρο αυτά έχει. Πέρυσι έπαιζα εγώ και περίμενε ο Βασίλης, φέτος το αντίθετο. Σημασία έχει το καλό της ομάδας».

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο περσινό και στο φετινό πρωτάθλημα και για το αν έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα:

«Δεν έχει αλλάξει κάτι. Όλοι προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο».

Για το αν θυμώνουν τους παίκτες της Ένωσης τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα:

«Δεν είναι σωστό για εμάς να υπάρχει αυτή η εικόνα, όλοι το δουλεύουμε καθημερινά».

Για την εικόνα του φετινού Παναιτωλικού

«Δεν άρχισε καλά μετά, αλλά μετά ανέκαμψε. Στο τελευταίο ματς δεν κατάφερε να πάρει κάτι. Προσπαθεί να παίξει, έχει καλό προπονητή. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, γιατί είμαστε ΑΕΚ, δε θα έχουμε πρόβλημα».

Για το αν είναι καλό που ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο

«Σίγουρα όταν έχει απέναντι σου ομαδες με που παίζουν με επτά παίκτες άμυνα είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα. Επειδή είμαστε οι πρωταθλητές όλοι έχουν ένα κίνητρο παραπάνω να παίξουν με εμάς».

Για τον αγώνα με Άγιαξ.

«Δεν έχουμε πάρει αυτό που θα θέλαμε και αξίζουμε στο Champions League. Σίγουρα θα έπρεπε να έχουμε πάρει βαθμό ή βαθμούς. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους. Έκτος του Τσιγκρίνσκι δεν είχε κάποιος άλλος εμπειρία σε ομίλους Champions League. Aπολαμβάνουμε τα παιχνίδια. Περιμένω να βγάλουμε αντίδραση, αν και ο Αγιαξ έχει μια πολύ καλή ομάδα. Όμως έχουμε πεισμώσει και θέλουμε να πάρουμε κάτι».

Για το αν μπορεί να ανατραπεί το -9 από την κορυφή;

«Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Πιστεύουμε ότι μπορεί να ανατραπεί η διαφορά από την κορυφή γιατί είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Σημασία έχει η διάρκεια. Όλο αυτό μας κάνει πιο πολύ οικογένεια και πιστεύω θα καταφέρουμε να αντιδράσουμε για να το ανατρέψουμε».

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.