Header Ads


Τσακίρης: «Διαφορά που καλύπτεται με Λόπες, θετική αύρα από Σιμόες για ανανέωση»

Τσακίρης: «Διαφορά που καλύπτεται με Λόπες, θετική αύρα από Σιμόες για ανανέωση»


Τα δεδομένα για τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. 
Οι ανανεώσεις των συμβολαίων που ολοκληρώνονται το φετινό καλοκαίρι μπαίνουν στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, αφού από τον Δεκέμβριο αυτοί οι παίκτες θα μπορούν να υπογράψουν ως ελεύθεροι σε ομάδα της αρεσκείας τους.

Όπως ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, η πρώτη περίπτωση που φαίνεται να είναι και η πιο απλή είναι αυτή του Έλντερ Λόπες, με τη διαφορά των δύο πλευρών να είναι στο τρόπο του τριετούς συμβολαίου (2+1 προσφέρει η ΑΕΚ, κλειστό τριετές θέλει ο παίκτης) ενώ το οικονομικό αναμένεται να γεφυρωθεί εύκολα, καθώς η διαφορά είναι 80.000 ευρώ στο σύνολο του τριετούς συμβολαίου.

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά την πολύκροτη υπόθεση του Αντρέ Σιμόες, οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται τέλη Νοέμβρη ή το πολύ αρχές Δεκέμβρη, όταν και θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη και τελευταία διαπραγμάτευση των δύο πλευρών. Όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης από πλευράς παίκτη διαπιστώνεται μία θετική... αύρα για happy end ενώ είναι ξεκάθαρη η πρόθεσή του να παραμείνει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους.

Τέλος, για την υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, αφού ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρεται πολύ σοβαρά για την εμπειρία του εξωτερικού, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι η προτεραιότητά του είναι η ΑΕΚ.


sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.