Header Ads


Μπάνκι: «Η νίκη αυτή είναι η καλύτερη δήλωσή μας»

Μπάνκι: «Η νίκη αυτή είναι η καλύτερη δήλωσή μας»


Ικανοποιημένος από το θετικό αποτέλεσμα σε βάρος του Ήφαιστου Λήμνου εμφανίστηκε σε συνέντευξη τύπου ο Λούκα Μπάνκι.
Αναλυτικά όσα τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη σημερινή νίκη. Ήταν ο καλύτερος τρόπος να τελειώσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο και να δώσουμε στους παίκτες χρόνο να ξεκουραστούν. Ό,τι έκαναν από την αρχή της σεζόν είναι ξεχωριστό. Δεν έχουμε κάνει ούτε μία προπόνηση με όλη την ομάδα μαζί, δεν έχουμε παίξει ούτε ένα παιχνίδι με το ρόστερ που υπολογίζαμε από το καλοκαίρι. Κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε τη χημεία της ομάδας, αλλά με προσπάθεια να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Όπως είπα στους παίκτες παρουσιάζοντας τον σημερινό αγώνα, αυτός ήταν μάλλον ο πιο δύσκολος αγώνας μας ως τώρα. Οι παίκτες ένιωθαν κουρασμένοι, ίσως εξοντωμένοι, η τελευταία περίοδος μας γέμισε στρες. 

Η νίκη αυτή είναι η καλύτερη δήλωσή μας. Θέλαμε να πολεμήσουμε ακόμα και σε μια τέτοια βραδιά, όπου η επίθεση δεν ήταν τόσο αποδοτική και η άμυνα επίσης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια και δώσαμε στον αντίπαλο 20 βολές, πολλές εκ των οποίων από αχρείαστα φάουλ. Αυτό σημαίνει ότι τα κορμιά των παικτών ήταν κουρασμένα. Επιστρέψαμε από τα αποδυτήρια έτοιμοι και επιθετικοί.

Πήραμε τη νίκη από την πολύ καλή προσπάθεια όλων. Δεν υπάρχει κάποιος που να ξεχώρισε ιδιαίτερα, αλλά όλοι έβαλαν το χεράκι τους για να πάρουμε το παιχνίδι".

Ο Λούκα Μπάνκι υποστήριξε ότι μετά τη διακοπή περιμένει να επιστρέψουν υγιείς οι Ράταν Μέις και Ξανθόπουλος, ενώ ο Βασίλης Καββαδάς θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα. Δεν έδωσε πάντως περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτό, διότι, όπως είπε, "δεν είναι δική μου ειδικότητα, κι εγώ απο τους γιατρούς ενημερώνομαι"

Όσον αφορά τον Ράταν Μέις, τέλος, ο Ιταλός προπονητής ενημέρωσε πως θα ενσωματωθεί κανονικά σττν προετοιμασία της Εθνικής Καναδά για τους δύο εκτός έδρας αγώνες του παραθύρου με Βενεζουέλα και Βραζιλία. "Ο δικός μας γιατρός λέει ότι την άλλη εβδομάδα θα είναι καλά, οπότε θα μπορεί να παίξει. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πάει, διότι αυτό λένε οι κανονισμοί. Πρέπει να τον δουν και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας του Καναδά και να αποφασίσουν".

Η ΑΕΚ έχει άλλους τρεις διεθνείς, τους Λαρεντζάκη, Γιαννόπουλο και Ματσιούλις και ο Μπάνκι πρόσθεσε: "Είναι η πιο μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή να παίζει στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Κι εμείς χαιρόμαστε για αυτά τα παιδιά, αλλά παράλληλα κάνουμε και το σταυρό μας να παίξουν, να μην πάθουν τίποτα και να επιστρέψουν υγιείς σε μας".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.