Header Ads


Ουζουνίδης: "Μόνο από εμάς μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση"

Ουζουνίδης: "Μόνο από εμάς μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση"


"Σκασμένος" εμφανίστηκε ο Ουζουνίδης μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και μίλησε για τον μοναδικό τρόπο που υπάρχει για να αναστραφεί η κατάσταση στην ΑΕΚ.
Μετά το πρώτο γκολ του Ατρόμητου, έδειχνε αποσβολωμένος στον πάγκο, με βλέμμα στο κενό. Δεν μπορούσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης να πιστέψει πως ένα ματς με τρια δοκάρια, όδευε τελικά σε ήττα. Και η αλήθεια είναι πως μετά το ματς ήταν "σκασμένος".

Για την ακρίβεια "πολύ στεναχωρημένος" όπως παραδέχθηκε. Επιχείρησε να εξηγήσει αγωνιστικά την εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν αισθάνεται πίεση και τόνισε πως μόνο ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του, μπορούν να αναστρέψουν την αρνητική κατάσταση που έχει δημιουργεί.

"Μετά το 1-0 βάλαμε και τον Λαμπρόπουλο μπροστά, γι αυτό ήμασταν ανοικτοί. Το σημαντικό ήταν το πρώτο γκολ που φάγαμε. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά, κάναμε φάσεις, αλλά ορισμένες φορές δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα, αλλά δεν είχαμε μια ατομική προσπάθεια που να κάνει την διαφορά.

Όσο περνούσε η ώρα φαινόταν η κούραση. Και υπήρχαν και παιδιά που έβγαλαν θεματάκια μέσα στο ματς. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να φρεσκάρουμε την ομάδα. Θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να το χάσουμε. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα, που πρέπει να το διαχειριστούμε ήρεμα και ψύχραιμα. Δεν τα παρατάμε.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν έγινε προσπάθεια. Δεν είχαμε την εικόνα της προηγούμενης αγωνιστικής. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος έπαιξε αμυντικά, δεν έκανε ευκαιρίες, αλλά σκόραρε και κέρδισε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Πως μπορεί να αντιστραφεί αυτή η δύσκολη κατάσταση;

"Μόνο από εμάς μπορεί να αντιστραφεί. Πρέπει να βγάλουμε μεγαλύτερο εγωισμό και πίστη και να παίξουμε καλύτερα. Επειδή μείναμε πίσω να το παρατήσουμε; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση".

Για την μη χρησιμοποίηση από την αρχή του Πόνσε:

"Έκανε ο Πόνσε 60 σπριντ στο παιχνίδι με την Μπάγερν. Προτίμησα να έχουμε τρεις πιο ξεκούραστους στην επιθετική γραμμή. Και επειδή και τα δυο χαφ έπαιξαν και στο Μόναχο, ήθελα να βάλω και τρίτο χαφ. Αλλά δεν ήταν η απουσία του Έκι το πρόβλημα. Άλλωστε από την στιγμή που μπήκε ο Έκι, δεν καταφέραμε να κάνουμε κάποια ευκαιρία.

Με τον Μπακασέτα και τον Μάνταλο πιο εσωτερικά, θέλαμε να ανοίξουμε χώρο για τον Έκι και τον Λιβάγια. Ο Μπακάκης στο πρώτο ημίχρονο βοήθησε πολύ. Το σκεπτικό μας στο δεύτερο και με τις αλλαγές που κάναμε, ήταν να παρασύρουμε τους παίκτες του Ατρομήτου και να ανοίξουμε χώρους".

Για τις αντιδράσεις του Λιβάγια και αν υπάρχουν ζητήματα απειθαρχίας:

"Δεν είναι θέμα απειθαρχίας. Νευρικότητα υπάρχει. Ήμασταν αδικαιολόγητα νευρικοί. Η θέληση για να βρούμε γκολ, μας έκανε νευρικούς. Πρέπει να κρατάμε την ψυχραιμία και την ηρεμία μας. Αυτή η νευρικότητα μας έκανε κακό".

Για το γεγονός πως παίκτες φρέσκοι όπως ο Γιακουμάκης και ο Αλμπάνης, ήταν εκτός αποστολής:

"Οι επιλογές από την στιγμή που ξεκινήσαμε με τον Μάνταλο και τον Λιβάγια μπροστά, θέλαμε έναν σέντερ φορ στον πάγκο. Αλλά ακόμα ο Αλμπάνης δεν είναι έτοιμος. Σ’ αυτές τις θέσεις, ήταν οι περισσότερο ξεκούραστοι".

Για το αν αισθάνεται πίεση μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα

"Δεν νιώθω πίεση. Είμαι πολύ στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα, αλλά μέχρι εκεί".

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.