Header Ads


Χουλτ: Συμβαίνουν αυτά, τα βρήκαμε με τον Τσόσιτς!

Χουλτ: Συμβαίνουν αυτά, τα βρήκαμε με τον Τσόσιτς!


«Στο βίντεο δείχνει χειρότερο από ότι ήταν στην πραγματικότητα» - Ο διεθνής Σουηδός άσος για το περιστατικό με τον Ούρος Τσοσιτς
Για το περιστατικό με τον Ούρος Τσόσιτς, το οποίο θεωρείται λήξαν, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τα βρήκαν αμέσως στα αποδυτήρια μετά το φινάλε, μίλησε και ο Νίκλας Χουλτ. Ο διεθνής Σουηδός αριστερός μπακ-χαφ, μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάγερν, μίλησε στην Aftonbladet τονίζοντας πως αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν σε ένα γήπεδο, κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. «Ανταλλάξαμε κάποια λόγια μεταξύ μας. Είχαμε μία διαφωνία. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης μες το γήπεδο. Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι. Στο βίντεο δείχνει χειρότερο από ότι ήταν στην πραγματικότητα», ήταν το αρχικό σχόλιο του.

Οι Σουηδοί εκτιμούν από το βίντεο, πως ο Χουλτ φωνάζει στον Τσόσιτς γιατί θεωρεί πως και τα δύο γκολ ήταν ευθύνη του Σέρβου στόπερ αφού είναι μέσα και στις δύο φάσεις. Ωστόσο, ο Χουλτ δεν το παραδέχθηκε: «Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είπαμε. Φωνάξαμε ανόητα πράγματα ο ένας τον άλλον. Είναι πράγματα που συμβαίνουν μέσα σε ένα γήπεδο. Όταν παίζεις απέναντι στην Μπάγερν δεν κουράζονται μόνο τα πόδια, αλλά και το μυαλό. Ζητήσαμε συγγνώμη ο ένας στον άλλον μετά το τέλος του ματς».

Ο αριστερός μπακ της Ένωσης τοποθετήθηκε και για ένα σκληρό μαρκάρισμα που του έκανε ο Ζερόμ Μπόατενγκ: «Ήταν ένα σκληρό τάκλιν. Το ένιωσα για τα καλά. Με πέτυχε πιο πολύ στην πλάτη, Χρειάστηκε να δεχθώ τις πρώτες βοήθειες στην ανάπαυλα για να νιώσω καλύτερα. Αύριο (σ.σ. την Πέμπτη) ίσως να πονάω περισσότερο».

Τέλος ο Χουλτ αναφέρθηκε και για το μέλλον της ΑΕΚ στην φετινή διοργάνωση του Champions League: «Ακόμα θεωρώ ότι η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια μας. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άγιαξ την επόμενη αγωνιστική, τότε πιθανότατα οι ελπίδες μας θα είναι ζωντανές μέχρι την τελευταία αγωνιστική και το εκτός έδρας παιχνίδι μας με την Μπενφίκα, όπου όλα μπορεί να συμβούν».

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.