Header Ads


Unlabelled «Σκάει» νέα αποχώρηση στην ΑΕΚ – Το αποκάλυψε ξένος άσος!

«Σκάει» νέα αποχώρηση στην ΑΕΚ – Το αποκάλυψε ξένος άσος!


Τελειώνει κι άλλος παίκτης από την Ένωση.
Μετά του Τάσο Μπακασέτα, Αντρέ Σιμόες και Βασίλη Λαμπρόπουλο, που δεν υπολογίζονται, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής αναμένεται να πει «αντίο» στην Ένωση.

Ο λόγος για τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος αποκάλυψε με δηλώσεις του στη σουηδική «Fotbollskanalen» ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ και οι δυο πλευρές είναι κοντά στη συναινετική λύση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είμαστε έτοιμοι να λύσουμε το συμβόλαιο με καλό τρόπο. Είμαστε σε συζητήσεις και είμαστε κοντά. Για την ακρίβεια είμαστε πιο κοντά σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Θα δούμε μέσα στις επόμενες δύο με τρεις μέρες, αλλά φαίνεται ότι θα κλείσει θετικά και θα τερματιστεί το συμβόλαιο».

Για να συνεχίσει αναφορικά με το μέλλον του: «Θα γυρίσω σπίτι και θα δούμε τι θα συμβεί. Η σύζυγός μου είναι έγκυος και απέχουμε λίγο από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, συνεπώς δεν έχω πολύ χρόνο να σκεφτώ. Θα δούμε αν θα πάω στη Σουηδία ή κάπου αλλού. Δεν ξέρω ακόμα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι υπάρχουν κάποιες προτάσεις και θα επιλέξω το καλύτερο για μένα και για την οικογένειά μου. Αλλά ακόμα δεν γνωρίζω».

Ο Αϊντάρεβιτς κατέληξε λέγοντας: «Απομένουν μόνο τα γραφειοκρατικά, κάποιες λεπτομέρειες. Μόνο αυτό. Αλλά περιμένουμε να δούμε το πότε. Εξαρτάται και από εμένα και από τη σύζυγό μου γιατί έχουμε να επισκεφτούμε τον γιατρό και τέτοια θέματα. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Μπορεί να πάρει δέκα μέρες, ένα μήνα, δεν ξέρω. Αλλά είμαστε κοντά για να λύσουμε το συμβόλαιο με καλό τρόπο».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.