Header Ads


Λαμπρόπουλος: «Είμαστε άξιοι της μοίρας μας...»

Λαμπρόπουλος: «Είμαστε άξιοι της μοίρας μας...»


Στα στοιχεία που στέρησαν από την ΑΕΚ τη νίκη επί του Ατρόμητου αναφέρθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.
Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Πέρυσι με λιγότερες ευκαιρίες βάζαμε παραπάνω γκολ. Να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουμε».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δέχτηκε ξανά γκολ από στημένη φάση: «Σε κάποιο κόρνερ, στημένο ή αντεπίθεση ξέραμε ότι μπορούσαμε να φάμε φάσεις. Έχουμε αδυναμία στο κομμάτι των στημένων φάσεων. Δεν φταίει ο προπονητής, γιατί μας το είχε επισημάνει. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Συγχαρητήρια και στον Ατρόμητο που το εκμεταλλεύτηκε.

Είμαστε οι πρωταθλητές, είναι λογικό να δίνουν όλοι το 100% για να μας κερδίσουν. Και ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δίνουμε το 100%. Δεν γίνεται να έχουμε τέτοιο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω όλοι μας. Δεν έχει χαθεί τίποτα. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας
».

Για την εικόνα που παιχνιδιού: «Γενικά στο παιχνίδι πηγαίναμε καλά, εκτός από ένα νωθρό πρώτο 10λεπτο. Μετά κυριαρχήσαμε και βγάλαμε αυτά που δουλέψαμε στο προηγούμενο τριήμερο. Όταν δεν μπαίνει η μπάλα, προσπαθείς να κάνεις το κάτι παραπάνω».

Για το τι τους είπε ο Ουζουνίδης στο ημίχρονο: «Μας είπε απλώς να είμαστε ήρεμοι, γιατί είχαμε συγχυστεί μετά το δοκάρι του Πέτρου (σ.σ. Μάνταλου). Πολλά μπορεί να φταίνε. Πρέπει να είμαστε μετρημένοι αυτήν τη στιγμή. Να ηρεμήσουμε και να τα δούμε όλα καθαρά».

Για το βάρος των τριών διοργανώσεων: «Και πέρυσι είχαμε τρεις διοργανώσεις. Πρέπει να δείξουμε την ίδια δίψα που δείχναμε και πέρυσι. Πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε χαρακτήρα και ότι είμαστε πρωταθλητές».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.