Header Ads


Βασιλειάδης για το ΟΑΚΑ: «Δεν θα διακινδυνέψουμε τίποτα και για κανέναν λόγο»

Βασιλειάδης για το ΟΑΚΑ: «Δεν θα διακινδυνέψουμε τίποτα και για κανέναν λόγο»


Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σχετικά με την ταλάντωση που παρουσιάστηκε στο άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου.
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κινητοποιήθηκε μετά τον έντονο προβληματισμό της UEFA -με το θέμα που προέκυψε με την ταλάντωση του πάνω διαζώματος του ΟΑΚΑ– και το πρωί της Πέμπτης (01.11.2018) έστειλε κλιμάκιο για να ελέγξει την εγκατάσταση.

Απ’ την μεριά του, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τόνισε ότι η Πολιτεία θα πάρει όλα τα μέτρα και δεν θα διακινδυνέψει τίποτα και για κανέναν λόγο και επισήμανε ότι στην παρούσα φάση δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Δεν είναι μόνο το ΟΑΚΑ! Δείτε πως σείεται το γήπεδο της Άιντραχτ...

“Δεν είναι γηραιό το ΟΑΚΑ. Είναι μια εγκατάσταση που χτίστηκε το 1982 και λήφθηκαν υπόψη οι καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές και ανακαινίστηκε το 2004. Ανα επταετία περνάει από εξέταση ειδικής επιτροπής.

Το φαινόμενο της ταλάντωσης είναι συχνό στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως και σε κάθε στάδιο που έχει πάνω από 2 διαζώματα. Εμείς δεν μένουμε απαθείς σε αυτό. Κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από το πρωί επιθεωρεί την εγκατάσταση. Δεν θα μείνουμε, όμως, στην εξωτερική επιθεώρηση, θα προχωρήσουμε και το Υπουργείο Υποδομών σε ό,τι χρειάζεται ώστε να είμαστε 100% σίγουροι ότι η εγκατάσταση είναι απόλυτα ασφαλής”, επισήμανε ο κ Βασιλειάδης και πρόσθεσε:

“Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά αυτό δεν θα μας αποτρέψει από το να πάρουμε όλες τις πρωτοβουλίες. Αυτό που μπορώ να συστήσω είναι ψυχραιμία. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις και δεν υπάρχει περίπτωση να διακινδυνέψουμε τίποτα και για κανέναν λόγο. Περιμένω να με ενημερώσουν προφορικά για τα ευρήματα του ελέγχου και θα καθορίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, στις αμέσως επόμενες ώρες. Αυτό που θέλω να μεταφέρω στους πολίτες είναι ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Παρόλα αυτά θα λάβουμε κάθε μέτρο για να είμαστε απόλυτα προφυλαγμένοι”.

newsit.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.