Header Ads


Unlabelled Αυτή τη μεταγραφή «έκοψε» ο Ουζουνίδης!

Αυτή τη μεταγραφή «έκοψε» ο Ουζουνίδης!


Ακουγόταν έντονα πως θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα αλλά τον έκοψε ο Μαρίνος! - Φοβερές εξελίξεις με ξένο άσο - Γιατί το ξέκοψε ο Ουζουνίδης. 
Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκονται στην ΑΕΚ οι υποθέσεις ανανεώσων και ήδη έχουν παρουσιαστεί τα πρώτα προβλήματα, τα οποία φαίνεται πως επηρεάζουν και το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια.

Αν και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή των διαπραγματεύσεων, στην Ένωση εκτιμάται πως δε θα έχουν εύκολη αποστολή, καθώς ήδη υπάρχει απόσταση με τον Αντρέ Σιμόες, ενώ ακόμα και στις θεωρητικά εύκολες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα του Έλντερ Λόπες, δεν αναμένεται γρήγορα η τελική συμφωνία.

Παρά τις συζητήσεις που έχουν γίνει με τον Πορτογάλο μπακ και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει, οι δύο πλευρές δεν έχουν φτάσει ακόμα σε οριστική συμφωνία, καθώς υπάρχει διαφορά τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στη διάρκεια του συμβολαίου.

Πάντως, το μεγάλο πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί, αφορά τα χρόνια της συνεργασίας, καθώς στην ΑΕΚ επιμένουν για το +1 στον τελευταίο χρόνο του τριετούς συμβολαίου του, κάτι που έχει ξεκαθαρίσει ο παίκτης ότι δεν πρόκειται να το δεχθεί, αφού θέλει κλειστή συμφωνία για τρία χρόνια.

Όσον αφορά το οικονομικό, η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη και κυρίως δεν είναι ικανή να χαλάσει το deal. Η προσφορά της ΑΕΚ αφορά αύξηση περίπου 20% στις τρέχουσες απολαβές του ποδοσφαιριστή, οπότε στη διετία που προσφέρει η Ένωση, δε «διασφαλίζεται» ένα πολύ σημαντικό ποσό, σύμφωνα τουλάχιστον με τον Πορτογάλο.

Παρόλα αυτά, οι διαφορές δεν είναι μεγάλες και παρότι εδώ και δέκα ημέρες δεν έχει υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη, όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα δώσουν τελικά τα χέρια και ο Έλντερ Λόπες θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα.

Δεν άρεσε ο Καμαρά

Στο μεταξύ, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γκλεν Καμαρά. Ο παίκτης δεν... τρέλανε τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο προχθεσινό παιχνίδι Ελλάδα-Φινλανδία στο ΟΑΚΑ, αλλά έτσι κι αλλιώς, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση για την Ένωση, μιας και για τον νεαρό μέσο υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την Αγγλία.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.