Header Ads


Μπάνκι: «Βρισκόμαστε σε πολύ κατάσταση αυτή τη στιγμή»

Μπάνκι: «Βρισκόμαστε σε πολύ κατάσταση αυτή τη στιγμή»


Για την αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου (25/11, 15:00) μίλησε στο επίσημο site της ΚΑΕ ΑΕΚ ο κόουτς Μπάνκι. 
Την άποψη πως η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά χρειάζεται να προσέξει τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, εξέφρασε ο προπονητής της μπασκετικής ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, που μίλησε στο επίσημο site της «Ένωσης» ενόψει του αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου (25/11, 15:00) για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκα Μπάνκι στο aekbc.gr: 

«Παίζουμε τον τελευταίο μας αγώνα πριν το διάλειμμα για τα παράθυρα των εθνικών ομάδων. Βρισκόμαστε σε πολύ κατάσταση αυτή τη στιγμή. Ξέρουμε, ωστόσο, ότι έχουμε μπροστά μας δύσκολο έργο. 

Πρέπει να προσέξουμε πώς θα προσεγγίσουμε τον αγώνα. Η ομάδα χρειάζεται ξεκούραση από τα συνεχόμενα ματς που έχει δώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αντιμετωπίσαμε κάποιους τραυματισμούς, με αποτέλεσμα κάποια παιδιά να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν, ώστε να καλυφθούν τα κενά, και αυτό έφερε ακόμα περισσότερη κούραση. 

Χρειαζόμαστε, όμως, μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση για να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Ο Ήφαιστος έρχεται πολύ καλά προετοιμασμένος και με το ηθικό στα ύψη μετά την εντός έδρας νίκη, που πέτυχε με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. 

Πρέπει να προσέξουμε τα σκαμπανεβάσματα, που έχουμε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και στα σαράντα λεπτά. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να ολοκληρώσουμε αυτό το πρώτο κομμάτι των υποχρεώσεών μας με νίκη».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.