Header Ads


Σώθηκε στο τέλος η Άρσεναλ!

Σώθηκε στο τέλος η Άρσεναλ!


Έναν βαθμό κατάφερε να αποσπάσει από την αναμέτρηση με αντίπαλο την Γουλβς (1-1) η Άρσεναλ, που ισοφάρισε με τον Μικιταριάν στο τέλος.
Την ευκαιρία να πλησιάσει τις Τσέλσι και Τότεναμ έχασε η Άρσεναλ που δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα της την Γουλβς μένοντας μακριά από το τρίποντο για μία ακόμα αγωνιστική.

Σε κακό «φεγγάρι» βρίσκεται η Άρσεναλ. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι αγνοεί την νίκη εδώ και τρία ματς στην φετινή Premier League. Αυτή την φορά ωστόσο κόντρα στην Γουλβς το αποτέλεσμα στο «Emirates» θεωρείται σημαντική γκέλα.

Το δυναμικό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων έγινε ξεκάθαρο από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με τον Ιβάν Καβαλέιρο να σημειώνει το 0-1 στο 13ο λεπτό. Χρειάστηκε να περάσει ένα εικοσάλεπτο για να «μπουν» στο πνεύμα οι «κανονιέρηδες», χωρίς πάντως να απειλήσουν ουσιαστικά.

Η μεγαλύτερη μάλιστα ευκαιρία της Άρσεναλ έλαβε χώρα στο δεύτερο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Ομπαμεγιάνγκ που στο 73' τράνταξε με σουτ το δοκάρι του Ρούι Πατρίσιο. Εντέλει, τον «γόρφιο» δεσμό έλυσε ο Μικιταριάν στο 83' με δυνατό σουτ έπειτα από κόρνερ του Ράμσεϊ.

Το ισόπαλο σκορ (1-1) δεν άλλαξε ως το φινάλε, με την Άρσεναλ να παραμένει στην 5η θέση με 24 βαθμούς, ενώ 16 έχει η Γουλβς που πήρε αποτέλεσμα μετά από τρεις σερί ήττες.



sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.