Header Ads


Unlabelled Οι ομάδες που βρίσκονται στο όριο για τιμωρία έδρας!

Οι ομάδες που βρίσκονται στο όριο για τιμωρία έδρας!


Ποιές ομάδες κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας
Έξι ΠΑΕ είναι στο όριο, άλλες δύο το ξεπέρασαν, και κινδυνεύουν να τιμωρηθούν με ποινή έδρας.

Σύμφωνα με το sdna το υπενθύμισε την Παρασκευή (16/11) ο αθλητικός δικαστής της Λίγκας, Χριστόφορος Μάρκου, που είπε στον δικηγόρο του Ολυμπιακού Ιωάννη Χατζησαββάογλου, για την τιμωρία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για άναμμα πυρσών, που ήταν η δεύτερη για τους «ερυθρόλευκους». «Σας το λέω για την επόμενη φορά, είναι η δεύτερη φορά που θα τιμωρηθείτε, έχουν τιμωρηθεί βέβαια και άλλες ομάδες δύο φορές, την τρίτη φορά που θα τιμωρηθεί κάποια ομάδα για άναμμα πυρσών και θα υπάρξει διακοπή ή προσωρινή αναστολή για έναρξη, τότε απειλείται με αγωνιστική».

Έξι ομάδες λοιπόν, είναι στο όριο. Έχουν δηλαδή δύο τιμωρίες για άναμμα πυρσών και από εδώ και στο εξής κινδυνεύουν με ποινή αποκλεισμού της έδρας τους, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Για την ΑΕΚ, τον Άρη, τον Ολυμπιακό, τον ΟΦΗ, τον Πανιώνιο και τον ΠΑΣ Γιάννινα γίνεται ο λόγος. Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ το έχουν περάσει ήδη. Πέντε τιμωρίες μετρούν οι «πράσινοι», τέσσερις ο «δικέφαλος» αλλά την έχουν γλιτώσει καθώς δεν υπήρχε διακοπή στον αγώνα.

Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος και ΑΕΛ έχουν από μία τιμωρία. Μόνο ο Αστέρας Τρίπολης, η Λαμία, ο Λεβαδειακός, η Ξάνθη και ο Παναιτωλικός έχουν καθαρό… ποινικό μητρώο (ακόμη). Συνολικά δηλαδή, οι 11 από τις 16 ΠΑΕ έχουν βγάλει λεφτά από το ταμείο τους, έστω και μία φορά, για το συγκεκριμένο παράπτωμα.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ, την 6η αγωνιστική τιμωρήθηκε με πρόστιμο 73.250 ευρώ (εκτός από την αφαίρεση των τριών βαθμών και τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών) για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι 40.000 ήταν για 70 πυρσούς και 10 κροτίδες που άναψαν οι φίλαθλοι της. Άλλες 5.000 ευρώ πλήρωσε η «Ένωση» για πυρσούς στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

*enwsi.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.