Header Ads


«Λίφτινγκ» στην άμυνα ενόψει Άγιαξ

«Λίφτινγκ» στην άμυνα ενόψει Άγιαξ


Διαφορετικό δίδυμο στα στόπερ θα έχει η Ένωση κόντρα στους Ολλανδούς.
Η ψυχολογία όλων στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο βρίσκεται στο ναδίρ, αλλά οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ συνεχίζουν.
Πλέον, το σύνολο του Ουζουνίδη αναπόφευκτα κοιτάζει το ματς-ορόσημο κόντρα στον Αγιαξ, όπου θα παίξει τα ρέστα της, ώστε να πάει στη Λισαβόνα με πιθανότητες για ευρωπαϊκή συνέχεια, κόντρα στην Μπενφίκα.

Ωστόσο, για να μπορέσει να πάρει βαθμό ή βαθμούς από τον «Αίαντα», η Ένωση θα χρειαστεί απαραιτήτως μια πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Το κέντρο της οπισθοφυλακής θα έχει αρκετή δουλειά, με τον Εβρίτη κόουτς να ετοιμάζει «λίφτινγκ», ύστερα από την κακή εμφάνιση των Λαμπρόπουλου- Τσόσιτς στο Αγρίνιο.

Οι δυο τους πραγματοποίησαν αρκετά λάθη και το άσχημο βράδυ που είχαν ενδέχεται να τους στοιχίσει τη συμμετοχή στο ματς της Τρίτης (27/11). Ειδικά ο Σέρβος βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα.

Ο 50χρονος τεχνικός έχει δοκιμάσει ήδη το δίδυμο Οικονόμου- Τσιγκρίνσκι, το οποίο προβάλλει ως φαβορί για την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς.

θα υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα κόντρα στον «Αίαντα» και η αρχή θα γίνει από το κέντρο της άμυνας. Ο Ουκρανός είναι ξεκούραστος, καθώς έμεινε στον πάγκο απέναντι στον Παναιτωλικό, ενώ ο Μάριος Οικονόμου φόρτσαρε στη χθεσινή (25/11) προπόνηση και λογικά θα βρεθεί δίπλα στον έμπειρο σέντερ μπακ. Κάτι το οποίο θα «κλειδώσει» στην απογευματινή (26/11) προπόνηση της ΑΕΚ.

*sportime.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.