Header Ads


Σύνθημα αντεπίθεσης από Σιμόες!

Σύνθημα αντεπίθεσης από Σιμόες!


Ο Πορτογάλος μιλάει για την εικόνα της ομάδας και τη δική του, το ματς με την Μπάγερν και αυτό που έρχεται με τον Ατρόμητο.
Σύνθημα αντεπίθεσης για τη συνέχεια έστειλε ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μιλώντας στη Live Sport αναφέρθηκε στο ματς με την Μπάγερν, την εικόνα της ομάδας, αλλά και τη δική του, όπως φυσικά και για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο, όπου η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει. Αναλυτικά ο Σιμόες είπε:

Αντρέ η ΑΕΚ γνώρισε μία ακόμα ήττα, την τέταρτη διαδοχική στους ομίλους του Champions League. Ήταν όμως αξιοπρεπής. Πόσο μπορεί αυτή η εμφάνιση, η οποία ήρθε λίγα 24 μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να βοηθήσει ενόψει της συνέχειας;

«Η αλήθεια είναι ότι μετά την κακή εμφάνιση που κάναμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, εμείς καθίσαμε μέσα στα αποδυτήρια και μιλήσαμε μεταξύ μας. Αυτό που είπαμε και αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη, ήταν να μην επαναληφθεί αυτή η εικόνα. Αποφασίσαμε να δώσουμε περισσότερα και να πιστέψουμε ακόμα πιο πολύ στον εαυτό μας. Το παιχνίδι κόντρα στη Μπάγερν ήταν απίστευτα δύσκολο. Η αποστολή μας ήταν «επικίνδυνη», αλλά πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα».

Την Κυριακή η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ χωρίς την παρουσία του κόσμου της. Τι πρέπει να κάνει για να δείξει διαφορετικό πρόσωπο, σε σχέση με αυτό το τελευταίο που είδαμε στο πρωτάθλημα;

«Όλοι ξέρουν ότι ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα και αυτό φαίνεται και από τη βαθμολογική του θέση. Θα είναι ντεζαβαντάζ για μας πως θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας, αλλά πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε και μόνο για αυτό. Δεν πρέπει να αλλάξουμε αυτή τη νοοτροπία που έχουμε, αλλά να βελτιώσουμε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα μας».

Έτρεξες και πάλι όσο λίγοι (σ. σ. σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία της UEFA ξεπέρασε τα 11,5 χλμ.). Νιώθεις ότι βρίσκεις ξανά τα πατήματά σου; Σε βοήθησε η αλλαγή διάταξης;

«Έχω την αίσθηση πως συμβαίνουν και τα δύο. Σε ότι αφορά τη διάταξη, είναι καλό για μένα, όταν οι γραμμές είναι κοντά και έχω σχεδόν δίπλα μου παίκτες να μου ζητάνε και να τους δίνω τη μπάλα. Επίσης, κακά τα ψέματα- ήμασταν απελευθερωμένοι από το άγχος. Επί της ουσίας δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Είπαμε πριν το ματς, να έχουμε κάποια ελευθερία κινήσεων, να μην έχουμε άγχος. Άλλωστε ξέρουμε όλοι το μέγεθος της Μπάγερν. Μην ξεχνάς επίσης ότι εμφανιστήκαμε με αυτοπεποίθηση στο γήπεδο και ζητήσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.

Σε ό,τι αφορά στην προσωπική μου απόδοση, κάποιες φορές είμαι καλά και κάποιες άλλες όχι. Εγώ είμαι ο πρώτος και πιο αυστηρός κριτής του εαυτού μου. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι δεν πρόκειται να παραδώσω πνεύμα και να εγκαταλείψω τη μάχη. Θα συνεχίσω να δουλεύω περισσότερο για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο. Όσο για τα χλμ. που κατάπια, πάντα θα τρέχω για την ομάδα. Και όσο περισσότερο θα τρέχω εγώ, τόσο καλύτερα και για μένα και για την ομάδα…».

Στο τέλος υπήρξε ένταση, τόσο του Χουλτ με τον Τσόσιτς, όσο και του ίδιου με τον Σέρβο αμυντικό. Πιστεύει ότι το θέμα είναι λήξαν;

«Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στις ομάδες. Ο Ούρος μέσα στα αποδυτήρια έπιασε τον Νίκλας, μίλησαν και τα βρήκαν. Το θέμα ξεκάθαρα θεωρείται λήξαν. Όταν αγωνίζεσαι σε top επίπεδο καμιά φορά, ανάβουν τα… αίματα και συμβαίνουν ανάλογες καταστάσεις στο γήπεδο».

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.