Header Ads


Unlabelled Έτσι «έφαγε» τον Χιμένεθ ο Ερέρα - Τρομερό παρασκήνιο!

Έτσι «έφαγε» τον Χιμένεθ ο Ερέρα - Τρομερό παρασκήνιο!


Τα... πάνω-κάτω στης Λας Πάλμας! - Ιδού το συμβόλαιο που υπέγραψε!
Μετά την πανηγυρική επιβεβαίωση για το κανάλι Λας Πάλμας – Πάκο Ερέρα με φόντο την μετά – Χιμένεθ εποχή, το SDNA αποκαλύπτει τους συμβολαιογραφικούς όρους της συνεργασίας του Ισπανού κόουτς με το σύλλογο των Κανάριων Νήσων.

Η επιβεβαίωση ενός αποκλειστικού ρεπορτάζ, μοιάζει με την εκδίκηση. Είναι ένα πιάτο που συνήθως σερβίρεται κρύο.

Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, δεν χρειάστηκαν παρά τρεις ημέρες και κάτι ώρες για να επιβεβαιωθεί πλήρως και πανηγυρικά όσα αποκάλυψε το SDNA στις 13 Νοεμβρίου σχετικά με την κρούση της Λας Πάλμας στον Πάκο Ερέρα για την μεταξύ τους συνεργασία.

Η ισοπαλία (2-2) της Λας Πάλμας με την Γρανάδα το βράδυ της Παρασκευής (16/11) έφερε τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/11) την απόλυση του Μανόλο Χιμένεθ και την δήλωση δια στόματος του προέδρου Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ σχετικά με την πρόσληψη του Πάκο Ερέρα.

Ο ισχυρός άνδρας της Λας Πάλμας δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τους όρους της συνεργασίας με τον πρώην τεχνικό του Άρη.

Το SDNA «σκάλισε» εκεί που έπρεπε και τους έχει: το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 64χρονος προπονητής με τον σύλλογο των Κανάριων Νήσων θα είναι μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ θα υπάρχει καλοκαιρινή οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Οψιόν που θα ενεργοποιηθεί αυτομάτως στην περίπτωση που η Λας Πάλμας καταφέρει να λάβει μέρος στα πλέι οφ της ανόδου, χωρίς να είναι προαπαιτούμενο η άνοδο στην Primera Division.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.