Header Ads


Group Therapy στα Σπάτα, με πρωτοβουλία των παικτών!

Group Therapy στα Σπάτα, με πρωτοβουλία των παικτών!


Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήραν την πρωτοβουλία να "κλειστούν" στα αποδυτήρια για να βρουν όλες τις λύσεις στα προβλήματα.


Το Σάββατο (3/11) το βράδυ οι παίκτες της ΑΕΚ άκουσαν τα "γκάζια" του Μαρίνου Ουζουνίδη, για την εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Χθες (4/11) πριν από την προπόνηση στα Σπάτα, είδαν σε βίντεο τα λάθη τους, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr.

Όμως, πριν απ' όλα αυτά και στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχε στοιχίσει πολύ όλο αυτό που έγινε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και στο μυαλό όλων δεν ήταν μόνο πως είναι δική τους ευθύνη αυτή η κακή εικόνα στο σαββατιάτικο ματς, αλλά κυρίως είναι δική τους ευθύνη να την αλλάξουν.

Αυτό ακριβώς έβαλαν στο "τραπέζι", αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης...

Οι παίκτες της ΑΕΚ "κλείστηκαν" στα αποδυτήρια, χωρίς τον Μαρίνο Ουζουνίδη και έκαναν μια κουβέντα εφ' όλης της ύλης και μ' ανοιχτά χαρτιά.

Συζήτησαν για όσα έγιναν στο ντέρμπι κι όχι μόνο. Αλλά κατά βάση, για όσα πρέπει να γίνουν, προκειμένου να μην επαναληφθούν ούτε τα ίδια λάθη, ούτε η ίδια εικόνα. Ζητούμενο της κουβέντας η λύση σε μια σειρά από ζητήματα και κυρίως οι τρόποι που θα αναστραφεί η κατάσταση.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.