Header Ads


Unlabelled Απίστευτο για ποιο λόγο «έβαλε χέρι» ο Μελισσανίδης στον Λιβάγια - Για αυτό... σέρνεται ο Κροάτης;

Απίστευτο για ποιο λόγο «έβαλε χέρι» ο Μελισσανίδης στον Λιβάγια - Για αυτό... σέρνεται ο Κροάτης;


Ο Τίγρης είδε τι δεν πηγαίνει καλά!
Η ατάκα του Μελισσανίδη στον Λιβάγια και το ραντεβού με τον ατζέντη του.

Μεγάλο βάρος ρίχνουν στην ΑΕΚ στην… ανάσταση του Μάρκο Λιβάγια. Όχι, μόνο επειδή είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Ένωσης, όσο επειδή θεωρούν ότι θα συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους στον ρυθμό του.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε ένα σύντομο τετ α τετ μαζί του, όπου του ζήτησε να παρουσιάσει το συντομότερο δυνατό το περσινό του πρόσωπο, αυτό που τον ανάγκασε να πληρώσει δυο εκατομμύρια ευρώ στην Λας Πάλμας για να τον αγοράσει. Η σπουδαιότερη παρατήρηση που του έκανε, είχε να κάνει με τα κιλά του! Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ του είπε ότι πρέπει να χάσει άμεσα τα περιττά κιλά. Προφανώς αυτά θεωρεί ότι τον ενοχλούν και δεν μπορεί να κάνει τις επελάσεις που μας είχε συνηθίσει πέρσι. Ίσως να είναι και αυτό…

Όπως και να έχει οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας να έχουν ραντεβού και με τον ατζέντη του Κροάτη επιθετικού! Ο Βιτσέντζο Καβαλιέρε βρίσκεται στην χώρα μας και παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Άγιαξ. Ο Ιταλός μάνατζερ εκπροσωπεί και τον Τσόσιτς και οι άνθρωποι της Ένωσης σκοπεύουν να τον ενημερώσουν για τα παράπονα που έχουν από τους δυο παίκτες του και θα του ζητήσουν να μιλήσει και αυτός με τους πελάτες του για να βελτιώσουν την απόδοση τους.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.