Header Ads


Μπακασέτας: "Μικροί άνθρωποι, δεν θέλω να μιλήσω σκληρά"

Μπακασέτας: "Μικροί άνθρωποι, δεν θέλω να μιλήσω σκληρά"


Ο Τάσος Μπακασέτας ρωτήθηκε για όσα ακούστηκαν γύρω από το όνομά του το διάστημα που ήταν εκτός δράσης και πέρασε στην αντεπίθεση, χαρακτηρίζοντας μικρούς αυτούς που "προσπάθησαν να βάλουν μια μαύρη σελίδα στο όνομά μου".
Μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο οποίος νίκησε 2-0 στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, ο Τάσος Μπακασέτας ρωτήθηκε για όσα ακούστηκαν γύρω από το όνομά του το διάστημα που είχε μείνει εκτός δράσης, ξεσπώντας.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε ότι δεν θέλει να μιλήσει σκληρά, χαρακτηρίζοντας μικρούς αυτούς που "προσπάθησαν να βάλουν μια μαύρη σελίδα στο όνομά μου".

Η δήλωση του Μπακασέτα: "Δεν θέλω να μιλήσω σκληρά. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να μιλήσω σκληρά. Αυτοί οι μικροί άνθρωποι, γιατί εγώ έτσι τους θεωρώ, δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω αλλιώς, που προσπάθησαν να βάλουν μια μαύρη σελίδα στο όνομά μου, κάτι που δεν έχω επιτρέψει ποτέ. Τόσα χρόνια που αγωνίζομαι ως επαγγελματίας, πάντα το πρόσεχα το όνομά μου και κανένας ποτέ δεν είχε να πει κάτι όσον αφορά τον χαρακτήρα μου ή κάτι άλλο. Όλα αυτά με κάνουν πιο δυνατό. Με κάνουν σκληρότερο άνθρωπο και πιο δυνατό για να τα αντιμετωπίσω. Στο τέλος της ημέρας χαμογελάω και συνεχίζω την καθημερινότητά μου".


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.