Header Ads


Unlabelled «Ο ΠΑΟΚ έκανε δωράκι στην ΑΕΚ και εκείνη ζήτησε κάρτα αλλαγής!»

«Ο ΠΑΟΚ έκανε δωράκι στην ΑΕΚ και εκείνη ζήτησε κάρτα αλλαγής!»


«Αφελής η Ένωση, ούτε στη λαϊκή δεν πουλάνε έτσι τη μπάλα..», γράφει μεταξύ άλλων γνωστός δημοσιογράφος της ΑΕΚ, που ξεσπαθώνει σε άρθρο του μετά την τραγική εμφάνιση της Ένωσης!
Σούπα στο πρώτο, πολύ ενδιαφέρον στο δεύτερο μέρος. Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ μπορεί να μην είχε κάτι από την αίγλη του παρελθόντος πρόσφερε όμως θέαμα στον κόσμο. Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο μέχρι να γίνουν οι αλλαγές στο 72' και να πέσει ο ρυθμός, είδαμε φοβερό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες. Έχανε φάση ο Παναθηναϊκός απαντούσε η ΑΕΚ. Απειλούσε το Τριφύλλι αντεπιτεθόταν ο Δικέφαλος.

του Χρήστου Κωνσταντινίδη στο sportdog.gr

Η δουλειά του Γιώργου Δώνη με τα πιτσιρικιά ήταν εμφανής σε ένα ακόμα παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ήταν ηρωικός και μάγκας.Θα μπορούσε να πάρει ακόμα και το ματς, αν εκμεταλλευόταν τα λάθη της τυχερής ΑΕΚ που πωλούσε τη μπάλα σαν καρπούζι στη λαϊκή. Γιατί και στα τρία τετ α τετ που έβγαλαν οι πράσινοι προήλθαν από τραγικά σφάλματα της άμυνας και του κέντρου.

Στην τελική προσπάθεια τα χάλασε δηλαδή ο Παναθηναϊκός κάτι που δείχνει μεν την απειρία του αλλά και τη διαφορά ποιότητας, την οποία οι μπόμπιρες του Δώνη, κατάφεραν να καλύψουν, αλλά όχι να την υπερνικήσουν. Γιατί τις ίδιες ευκαιρίες δεν θα τις έχανε η ΑΕΚ απέναντι σε μία σφιχτή ομάδα, όπως ήταν το Τριφύλλι απόψε.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αφέλεια και χωρίς συγκέντρωση στην άμυνά τους και μπροστά τα βρήκαν σκούρα. Δεν λειτούργησε τίποτα και κανένας απέναντι στον καλά στημένο αμυντικά Παναθηναϊκό που έπαιζε με Μαυρομάτη-Πούγγουρα στόπερ και Γιόχανσον σε ρόλο λίμπερο. Ο Λιβάγια από το πρώτο μέρος ήταν εκνευρισμένος, ο Μάνταλος δεν έβγαλε ατομικές εμπνεύσεις, ο Μπογέ πέρα από πιρουέτες και δαντελένιες ντρίπλες στο χώρο του κέντρου περιορίστηκε αισθητά και ο Πόνσε χάθηκε εντελώς.

Οι αλλαγές του Γκάλο και του Κλωναριδη ίσως να έπρεπε να γίνουν νωρίτερα για να φρεσκάρουν επιθετικά την ΑΕΚ, αλλά και να δώσουν δύναμη στην Ένωση στα στημένα, αφού ως γνωστόν ο Βραζιλιάνος το έχει με τις εκτελέσεις του. Βέβαια αν δεν είχε τον Μπάρκα, με τη σταθερότητα και τις επεμβάσεις του, ίσως τώρα να ήταν περισσότερο χαμένη.

Έτσι η ΑΕΚ απέτυχε να εκμεταλλευτεί το δώρο που έκανε ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με την ισοπαλία απέναντι στον Ατρόμητο. Το γύρισε πίσω σαν ρούχο που είχε κάρτα αλλαγής.

Πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν λίγοι οι Ενωσίτες που χάρηκαν με τη γκέλα των Θεσσαλονικιών. «Θα το χάσουν μόνοι τους, όπως και πέρσι» έλεγε ο λογισμός τους. Η ομάδα τους όμως δεν τους δικαίωσε στο ΟΑΚΑ...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.