Header Ads


Με Χάντερ και... κιτρινόμαυρο χρώμα η πεντάδα της αγωνιστικής στο BCL!

Με Χάντερ και... κιτρινόμαυρο χρώμα η πεντάδα της αγωνιστικής στο BCL!


Ο ασταμάτητος Βινς Χάντερ, καθώς και οι πρώην «κιτρινόμαυροι» Τζος Όουενς - Κέβιν Πάντερ, βρίσκονται στην κορυφαία πεντάδα της 6ης αγωνιστικής του BCL.
Ο ψηλός της ΑΕΚ διανύει τρομερή σεζόν στο Basketball Champions League και μπήκε για άλλη μια φορά στην κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής. Μαζί του βρέθηκαν και οι πρώην παίκτες της «Ένωσης», Τζος Όουενς (Χάποελ Ιερουσαλήμ) - Κέβιν Πάντερ (Βίρτους Μπολόνια), αλλά και οι Λαμόντ Ντα'Σιν Τζόουνς (Λούντβιγκσμπουργκ) και Τζούλιαν Γάμπλ (Ναντέρ).

Αναλυτικά η αναφορά του BCL στον σέντερ της ΑΕΚ: «Μαντέψτε ποιος αρχίζει να φαίνεται ως ένας πιθανός υποψήφιος MVP της σεζόν για την περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Ναι, είναι ο μεγάλος Hunter, ο παίκτης που παίζει πάνω από τη ρακέτα και όχι μόνο σκοράρει με εντυπωσιακό στυλ, αλλά παλεύει και σαν τρελός στην άμυνα και κυνηγάει χαμένες μπάλας.

Ο Hunter, που ήταν MVP της εβδομάδας ήδη μία φορά στη σεζόν, είχε το βράδυ της Τρίτης 28 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα, για να οδηγήσει στην ΑΕΚ να περάσει τη σκληρή, αλλά κάπως μπερδεμένη Lietkabelis με 65-59.

Το λέι απ τους 02:57 πριν από το τέλος με την αναμέτρηση ισόπαλη στο 54-54 έβαλε μπροστά την ΑΕΚ. Ο Hunter τελείωσε με +34 στην αξιολόγηση».

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.