Header Ads


Arxondasbet.com: Η Παρί 98 αναζωογονημένη

Arxondasbet.com: Η Παρί 98 αναζωογονημένη


Στοίχημα Ligue 2 Paris FC vs Sochaux

Το Παρίσι θέλει να έρθει πιο κοντά στο βάθρο, ενώ η Sochaux ελπίζει να αφήσει το μαλακό ..υπογάστριο της ταξινόμησης.
Οι σημερινές αποδόσεις στο arxondasbet.com είναι από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος.
Παρί - Σοσό
*Η ομάδα Παρί ήταν πέρυσι 3 στη βαθμολογία με 23 πόντους, ενώ  τώρα είναι 7 με 20 πόντους Ο Γιάνικ Μαμιλόνε έχει δεχτεί τις πιο πολλές κίτρινες κάρτες (3), ενώ έχει εντός έδρας ρεκόρ 4N – 1I – 0Η.
Παρί: Μετά από 3 αγώνες χωρίς επιτυχία στη Λιγκ 2 και μια κακή ισοπαλία εναντίον του Châteauroux η Παρί επέστρεψε στις νίκες την περασμένη Παρασκευή στο γήπεδο του Auxerre (0-2).
Παρ όλα αυτά οι Παρισιάνοι παραμένουν κολλημένοι στην 7η θέση στην κατάταξη.
Σοσό: Ο εξαιρετικός νικητής της Troyes πριν από 2 εβδομάδες (1-2) η Sochaux απέτυχε να ακολουθήσει στο Stade Bonal το περασμένο Σαββατοκύριακο και έχασε παταγωδώς από τη Niort (0-3).
Με μόνο με 1 νίκη στο μετρητή των 6 αγώνων, οι Sochaliens καταλαμβάνουν την 14η θέση της League 2, 3 μονάδες μπροστά από την κόκκινη ζώνη.
Απουσίες: Η ομάδα των Παρισίων στερείται 4 παικτών: ο αμυντικός Rüfli, ο μέσος Mandouki και οι λίγο χρησιμοποιούμενοι Gbelle και Lebon (τραυματίες).
Η Sochaux πραγματοποίησε το ταξίδι χωρίς τον κάτοχό του Gomes Daham cadre, και τους Paez, Galilea και Glaentzlin (τραυματίες).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Αναζωογονημένη από την επιτυχία της στο Auxerre η Παρί μπορεί να πάρει τη νίκη. Παίζουμε άσσο με απόδοση 2.00 στην Interwetten.gr.
Από την ομάδα προγνωστικών του Άρχοντα | arxondasbet.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.