Header Ads


Τα 392 χιλιόμετρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Γαλανόπουλο!

Τα 392 χιλιόμετρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Γαλανόπουλο!


Το νέο ραντεβού του Κώστα Γαλανόπουλου με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην «Allianz Arena» το βράδυ της Τετάρτης (7/11) και με φόντο την αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – ΑΕΚ.
Με κεφαλαία γράμματα βρίσκεται ο Κώστας Γαλανόπουλος στην ατζέντα του τμήματος σκάουτινγκ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η γερμανική ομάδα έχει επί μονίμου βάσεως στραμμένες τις κεραίες της προς τον 20χρονο μέσο της ΑΕΚ και φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το παιχνίδι της Τετάρτης (7/11) στην «Allianz Arena» χωρίς να χρειαστεί αυτή την φορά να διανύσει ιδιαίτερα πολλά χιλιόμετρα για να τσεκάρει εκ νέου τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Σκάουτερ της Άιντραχτ θα γράψει στο κοντέρ τα 392 χιλιόμετρα που χωρίζουν την Φρανκφούρτη από το Μόναχο και θα παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση της Ένωσης κόντρα στην Μπάγερν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο «κατάσκοπος» της Άιντραχτ θα έχει καρφωμένη την προσοχή του στον «Γαλανό» που εκτός απροόπτου αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως θα έχει προσωπικό κίνητρο για μια «γεμάτη» εμφάνιση.
Να θυμίσουμε πως η γερμανική ομάδα είχε στείλει σκάουτερ στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι ΑΕΚ – Μπάγερν για λογαριασμό του Γαλανόπουλου, με το scouting report να βγάζει θετικό πρόσημο στο τέλος του αγώνα.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.