Header Ads


Κίνηση – ματ: Πώς ο ΑΝΤ1 θα ανοίξει ξανά το Mega

Κίνηση – ματ: Πώς ο ΑΝΤ1 θα ανοίξει ξανά το Mega


Τα σχέδια του σταθμού του Αμαρουσίου για τον πρώην μεγάλο αντίπαλό του.
Δεν έχουν περάσει πολλά εικοσιτετράωρα από το «μαύρο» στο Mega από την Digea και ήδη το πρώην μεγάλο κανάλι φιλοξενείται προσωρινά στις ψηφιακές συνδρομητικές πλατφόρμες μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις.

Αυτές θα ξεκινήσουν όταν οι τράπεζες εντάξουν το κανάλι σε ειδική εκκαθάριση που θα οδηγήσει στον πειστηριασμό των περουσιακών του στοιχείων, με φυσικό επόμενο την εμφάνιση πολλών μνηστήρων. Η ταινιοθήκη εξάλλου του σταθμού είναι από μόνη της ένας θησαυρός.

Ο ΑΝΤ1 αποχαιρέτησε τον πρώην μεγάλο αντίπαλό του με συγκινητικά μηνύματα τα οποία όμως φαίνεται δε σταματούν εδώ. Η διοίκηση του σταθμού θα είναι, σύμφωνα με τη Real, από τους μνηστήρες της ταινιοθήκης, έχοντας όμως και άλλα σχέδια κατά νου.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο ΑΝΤ1 ενδιαφέρεται να αποκτήσει και το σήμα-brand name του σταθμού πακέτο με την ταινιοθήκη και να μεταφέρει το Mega ξανά στις ελεύθερες πλατφόρμες εκεί που αυτή τη στιγμή εκπέμπει το «αδερφάκι» του ΑΝΤ1, το Μακεδονία TV.

Το Μακεδονία ΤV ήταν ο μόνος σταθμός που άλλαξε εγκαίρως το πρόγραμμά του στις απαιτήσεις των θεματικών καναλιών, οπότε εκπέμπει ακόμα κανονικά πανελλαδικά, πριν προκηρυχθεί επίσημα ο διαγωνισμός για τις εθνικής εμβάλειας θεματικές άδειες.

dailymedia.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.