Header Ads


ΕΔΩ θα δείτε ζωντανά την πρεμιέρα της Βασίλισσας στο Κύπελλο Ελλάδος (VIDEO)

ΕΔΩ θα δείτε ζωντανά την πρεμιέρα της Βασίλισσας στο Κύπελλο Ελλάδος (VIDEO)


Απόψε στις 19:00 η ΑΕΚ μπαίνει στη μάχη του Κυπέλλου!
Ώρα Κυπέλλου για την Βασίλισσα ΑΕΚ! Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι και κάτοχος του θεσμού, ξεκινά την μάχη για τη διατήρηση του… στέμματος, αντιμετωπίζοντας απόψε στις 19:00 τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στο κλειστό «Σταύρος Βενέτης», για την φάση των 16 (νοκ-άουτ). Ο νικητής περνά αυτόματα στα προημιτελικά, όπου θα συναντήσει εκείνον που θα περασει από το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος...

Φυσικά η ΑΕΚ μπαίνει ως το απόλυτο φαβορί, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα νεοφώτιστη στην Α2, που κατάγεται από την Κύθνο και έχει έδρα το Αιγάλεω. Στον Διαγόρα Δρυοπιδέων αντιμετωπίζουν ως μια γιορτή το αποψινό παιχνίδι, ενώ από την πλευρά της η ΑΕΚ και ο Λούκα Μπάνκι θα έχουν μια πρώτη ευκαιρία να... ζεσταθούν εν όψει της πρεμιέρας του Σαββάτου στο Περιστέρι, για το πρωτάθλημα της Α1. Ο Ιταλός κόουτς μάλιστα αναμένεται σήμερα να δώσει αρκετό χρόνο στους νεαρούς Μωραΐτη και Ρογκαβόπουλο.

Αγωνιστικά, ο Λούκα Μπάνκι δεν μπορεί να υπολογίσει τον Ξανθόπουλο που έχει υποβληθεί σε επέμβαση στην μύτη αλλά και στους Χάουαρντ Σαντ-Ρος - Βασίλη Καββαδά. Οι δύο τελευταίοι συνεχίζουν την θεραπευτική αγωγή τους.

Οι 11 παίκτες που θα έχει στη διάθεση του ο Ιταλός κόουτς: Γκρίφιν, Ματσιούλις, Ράταν-Μεις, Λαρεντζάκης, Χάντερ, Σάκοτα, Γιαννόπουλος, Μωραΐτης, Τσαλμπούρης, Ρογκαβόπουλος και Ρόμπερσον.

ΕΔΩ θα δείτε ζωντανά απόψε την πρεμιέρα της Βασίλισσας στο κύπελλο Ελλάδος (τζάμπολ στις 19:00):



aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.