Header Ads


Unlabelled Απίστευτη εξέλιξη με Βλαχοδήμο - Τον «διώχνει» η ΕΠΟ από την Ελλάδα - Tον «κλέβουν» οι Γερμανοί!

Απίστευτη εξέλιξη με Βλαχοδήμο - Τον «διώχνει» η ΕΠΟ από την Ελλάδα - Tον «κλέβουν» οι Γερμανοί!


Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Να τραβάς τα μαλλιά σου.
«Έχω μιλήσει με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει για την Ελλάδα, όμως θα πρέπει να δούμε τι θα πουν και οι FIFA-UEFA για το συγκεκριμένο θέμα γιατί έχει αγωνιστεί και με τη Γερμανία», ήταν η απάντηση του Μίκαελ Σκίμπε σε σχετική ερώτηση που του έγινε πρόσφατα κατά την προετοιμασία της Eθνικής για τα παιχνίδια με Ουγγαρία και Φινλανδία.

Η ΕΠΟ επικοινωνεί ότι το ζήτημα είναι διαδικαστικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι περισσότερο πολύπλοκο απ' ότι φαίνεται. Ο παίκτης όσες εγγυήσεις και να πάρει δεν πρόκειται να στείλει επιστολή στην ΕΠΟ δηλώνοντας την επιθυμία του να παίξει με τη γαλανόλευκη.

Υπάρχουν μία σειρά λόγων που δεν ακολουθείται αυτή η διαδικασία. Πρώτον, γιατί σε ανάλογες περιπτώσεις εφαρμόζεται άλλη πρακτική και δεύτερον, επειδή αυτό το βήμα είναι το τελευταίο μία σειράς άλλων που πρέπει να προηγηθούν.Ποια είναι αυτά;

Η ΕΠΟ θα πρέπει πρώτα να στείλει επιστολή στη γερμανική ομοσπονδία με την οποία θα ενημερώνει την πρόθεσή της για τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα. Οι Γερμανοί θα συζητήσουν το θέμα με τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος και θα αποφασίσει πού θέλει να παίξει. Στη συνέχεια η γερμανική ομοσπονδία θα πρέπει να απαντήσει στην Ελλάδα και μόνο τότε το θέμα περνάει στη δικαιοδοσία της FIFA, η οποία ενημερώνει εγγράφως για τις προθέσεις του παίκτη.

Αυτό που γνωρίζει πολύ καλά το Sportdog είναι ότι δε έχει πραγματοποιηθεί ούτε ένα από τα βήματα που προαναφέρθηκαν. Στη Γερμανία αναμένουν ακόμα την ΕΠΟ να στείλει το έγγραφο που απαιτείται. Αν δεν ακολουθηθεί η συγκεκριμένη διαδικασία τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί.

Με δεδομένο ότι για όλα αυτά, τα διαδικαστικά, που δεν έχουν γίνει, χρειάζεται τουλάχιστον ένας μήνας, τότε αυτό σημαίνει ότι ο Oδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι στη διάθεση της Εθνικής από το 2019 και μετά. Οπότε η ΕΠΟ κατά κάποιο τρόπο «μπλοκάρει» τον ερχομό του «Ody», ο οποίος με τις εμφανίσεις που κάνει σε Πορτογαλία και Champions League μάλλον ανοίγει την όρεξη των Γερμανών για να τον... κλέψουν. Θυμάστε τα ρολλά που κατέβασε, άλλωστε, στο πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ...

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.