Header Ads


Η βαθμολογία της Super League και τα επόμενα ματς της 8ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League και τα επόμενα ματς της 8ης αγωνιστικής


Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα επί του Άρη και μείωσε τη διαφορά της από τον Ατρόμητο που άφησε δύο βαθμούς στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. 
Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League.

Η 8η αγωνιστική της Super League ξεκίνησε το Σάββατο με δυο αναμετρήσεις. Στην πρώτη εξ αυτών χρονικά η ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον ΟΦΗ. Λίγη ώρα αργότερα σε ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι με πέντε γκολ η Λαμία επικράτησε με 3-2 του Λεβαδειακού.

Την Κυριακή ο Πανιώνιος και ο Ατρόμητος έμειναν στο 2-2 με την ομάδα του Περιστερίου να παίρνει το βαθμό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη σε αυτογκόλ του Μπανανά.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός έχασε την ευκαιρία να βρεθεί έστω και προσωρινά στην πεντάδα, αφού στις καθυστερήσεις ο Αστέρας έκανε το 1-1 με το τέρμα του Καλτσά. Στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ η ΑΕΚ συνέτριψε με 4-0 τον Άρη.

Το πρόγραμμα της αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τρεις αναμετρήσεις. Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον ΠΑΣ στις 19.00, ενώ μισή ώρα αργότερα ο Ολυμπιακός παίζει με τον Απόλλωνα στο "Γ. Καραϊσκάκης". Το τελευταίο ματς της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 21.30.

Η 8η Αγωνιστική:

Σάββατο 27/10

Λάρισα - ΟΦΗ 0-0

Λαμία - Λεβαδειακός 3-2

Κυριακή 28/10

Πανιώνιος - Ατρόμητος 2-2

Παναιτωλικός - Αστέρας 1-1

ΑΕΚ - Άρης 4-0

Δευτέρα 29/10

19.00 Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα

19.30 Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης

21.30 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


*Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με -2 βαθμούς στο πρωτάθλημα

** Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με -6 βαθμούς στο πρωτάθλημα

*** Η ΑΕΚ έχει τιμωρηθεί με -3 βαθμούς

Τα κριτήρια διαβάθμισης: 1) Βαθμοί στα παιχνίδια των ομάδων που ισοβαθμούν 2) Διαφορά τερμάτων στα παιχνίδια των ομάδων που ισοβαθμούν 3) Διαφορά τερμάτων συνολικά 4) Καλύτερη επίθεση συνολικά 5) Καλύτερη άμυνα συνολικά 6) Μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο (μόνο για να κριθεί ο πρωταθλητής, οι ομάδες που θα υποβιβαστούν, ή οι ομάδες που θα συμμετάσχουν σε διεθνείς διοργανώσεις) 7) Κλήρωση.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.