Header Ads


Unlabelled O Aραούχο αποθεώνει Χιμένεθ και δηλώνει: «Γύρισα στη Λας Πάλμας κόντρα σε όλους»

O Aραούχο αποθεώνει Χιμένεθ και δηλώνει: «Γύρισα στη Λας Πάλμας κόντρα σε όλους»


Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε σε ΜΜΕ των Κανάριων Νησιών για την απόφασή του να γυρίσει στη Λας Πάλμας, παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, και αποθέωσε τον Μανόλο Χιμένεθ.


Ο Αργεντινός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για την επιστροφή του στην ισπανική ομάδα, αλλά και για τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος τον στήριξε και τον στηρίζει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αραούχο: 

-Για την επιστροφή του στης Λας Πάλμας: «Ο Μανόλο Χιμένεθ μου έδειξε από την αρχή εμπιστοσύνη και αυτό με έκανε να δουλέψω περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι υπέγραψα με τη Λας Πάλμας κόντρα στη θέληση όλων. Μου έλεγαν ότι, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, να μην υπογράψω στη Λας Πάλμας, που παίζει στη δεύτερη κατηγορία. Μου έλεγαν να περιμένω, αλλά εγώ ήθελα πολύ να επιστρέψω. Η θέλησή μου νίκησε όλους όσοι μου έλεγαν το αντίθετο». 

-Για τον Χιμένεθ: «Για εμένα ο Μανόλο είναι σημαντικό κομμάτι. Όταν σκόραρα στην Ελλάδα, μου άπλωνε πάντα το χέρι. Το ίδιο έκανε, όμως, και όταν αποτύγχανα. Πάντα με ενθάρρυνε. Αυτή είναι η βάση της εμπιστοσύνης που χρειάζεται κάθε παίκτης. Μου έλεγε πάντα να είμαι ήρεμος, ότι ήξερα τα προβλήματα που είχα αντιμετωπίσει. Οφείλω στον Μανόλο αυτό που είμαι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο». 

-Για την εξωγηπεδική ζωή του: «Η γέννηση της κόρης μου, μου έδωσε σταθερότητα και μου προσέφερε ευτυχία, κάτι που πριν δεν είχα. Θέλω να ευχαριστήσω τη σύντροφό μου που κάνει τα πάντα για να είμαι καλά. Αν τελείωσαν τα πάρτι; Ναι, τελείωσαν. Είμαι με τη σύντροφό μου, ευτυχισμένος». 

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.