Header Ads


Πριν λίγα λεπτά: Έπεσε μαύρο στο Mega... (pic, vid)

Πριν λίγα λεπτά: Έπεσε μαύρο στο Mega... (pic, vid)


Λίγα λεπτά μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (28/10) το «μαύρο» έπεσε στο Mega.
Οι τίτλοι τέλους έπεσαν για το Mega λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής και το «μεγάλο κανάλι» δεν υπάρχει πια στους δέκτες μας.
H ανακοίνωση του «μαύρου» είχε έρθει από τη Digea την Παρασκευής, γνωστοποιώντας πως το σήμα του σταθμού θα διακοπεί. Πλέον το Mega θα «παίζει» μόνο μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες και συγκεκριμένα από τη συχνότητα 984 της ΝΟVΑ και 106 της Cosmote TV.

Μάλιστα το φινάλε του Mega ήρθε την ώρα μία από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες σειράς του καναλιού. Οι «Απαράδεκτοι» ήταν εκείνη τη στιγμή στο πρόγραμμα του Mega και το τελευταίο πλάνο, πριν πέσει το «μαύρο», ήταν η παρακάτω σκηνή με τον Βλάση Μπονάτσο και τη Ρένια Λουιζίδου.



Ο πρώτος, χρονολογικά, ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός μας κρατούσε συντροφιά από το 1989, βάζοντας στα σπίτια μας ενημέρωση, ψυχαγωγία, αθλητισμού και πολλές στιγμές που θα θυμάται κάθε Έλληνας.


Πώς έφτασε στο... μαύρο

Από το 2012 το Mega ήταν αντιμέτωπο με οικονομικά προβλήματα και με διάφορες αντιπαραθέσεις με τράπεζες λόγω του δανεισμού του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την περικοπή των δελτίων ειδήσεων και των ζωντανών εκπομπών, την προβολή μόνο των επαναλήψεων. Οι εργαζόμενοι του καναλιού βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, επειδή δεν λαμβάνουν τα δεδουλευμένα τους. Ωστόσο ο σταθμός εκπέμπει ακόμα επαναλήψεις και σημειώνει υψηλή τηλεθέαση παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η Digea ανακοίνωσε πως την 28η Οκτωβρίου θα πέσει «μαύρο» στο σταθμό, ωστόσο η εταιρεία Τηλέτυπος κατέθεσε στο ΕΣΡ αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης για τη διακοπή του σήματος του σταθμού και η ακρόαση των εκπροσώπων του σταθμού έχει οριστεί για το μεσημέρι της Τρίτης 30 Οκτωβρίου 2018. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τώρα, οι συνδρομητικές πλατφόρμες θα συνεχίσουν να μεταδίδουν το πρόγραμμα του Mega, διότι το ΕΣΡ δεν ζήτησε από αυτές να το κατεβάσουν.

Το σήμα του MEGA έπεσε στις 2:08:36 το πρωί της 28ης Οκτωβρίου του 2018.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.