Header Ads


Βγήκαν τα φαβορί - Ποιες ομάδες από τη Football League ετοιμάζονται για άνοδο

Βγήκαν τα φαβορί - Ποιες ομάδες από τη Football League ετοιμάζονται για άνοδο


Το πρωτάθλημα αρχίζει...
Με τρία ισχυρά φαβορί και τρία δυνατά αουτσάϊντερ, αρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Football League, όπως διαβάζουμε στο ΑΠΕ. Εκ πρώτης όψεως, οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά και την δεύτερη θέση που θα οδηγήσει σε μπαράζ με την 13η ομάδα της Super League, είναι η Παναχαϊκή, ο Ηρακλής και η Κέρκυρα.

 Τόσο οι Πατρινοί, όσο και ο «γηραιός», μπαίνουν στο πρωτάθλημα με εντός έδρας αναμετρήσεις και είναι τα λογικά φαβορί για την νίκη, υποδεχόμενοι τον Αιγινιακό και τον Ηρόδοτο, αντίστοιχα. Αντίθετα, οι «Φαίακες» έχουν πιό δύσκολη αποστολή, καθώς φιλοξενούνται στην Λάρισα από τον τοπικό Απόλλωνα.

Παράλληλα, Τρίκαλα και Δόξα Δράμας, που υπό προϋποθέσεις ενδεχομένως να αποδειχθούν ανταγωνιστικοί έναντι των προαναφερθέντων, αναμετρώνται στην θεσσαλική πόλη και στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, σ΄ έναν αγώνα που αναμένεται αμφίρροπος. Οσον αφορά στον Πλατανιά, που δεν αποκλείεται να «απειλήσει» με την σειρά του για τις πρώτες δύο θέσεις της κατάταξης, υποδέχεται τον Αήττητο Σπάτων και είναι το λογικό φαβορί για την νίκη.

Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, θα γίνουν οι αναμετρήσεις Σπάρτη-Κισσαμικός, Βόλος ΝΠΣ-ΑΕ Καραϊσκάκης και Εργοτέλης-Απόλλων Πόντου, ενώ το πρόγραμμα της πρεμιέρας, έχει ως εξής:

Σάββατο 27 Οκτωβρίου

15:00 Σπάρτη-Κισσαμικός
15:00 Τρίκαλα-Δόξα Δράμας ΕΡΤ-3
15:00 Ηρακλής-Ηρόδοτος
16:00 Βόλος ΝΠΣ-ΑΕ Καραϊσκάκης
16:00 Πλατανιάς-Αήττητος Σπάτων

Κυριακή 28 Οκτωβρίου

15:00 Παναχαϊκή-Αιγινιακός ΕΡΤ-3
15:00 Εργοτέλης-Απόλλων Πόντου
15:00 Απόλλων Λάρισας-Κέρκυρα

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.