Header Ads


Unlabelled Το μήνυμα του Ζήση: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ, να συναντηθούμε στο Final Four» (pic)

Το μήνυμα του Ζήση: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ, να συναντηθούμε στο Final Four» (pic)


Ο Νίκος Ζήσης δεν ταξίδεψε στην Αθήνα, για το παιχνίδι της Μπάμπεργκ κόντρα στην ΑΕΚ, λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο, ωστόσο ευχαρίστησε την ΑΕΚ και ευχήθηκε να συναντηθούν οι δύο ομάδες στο Final Four!
Ο Νίκος Ζήσης ήταν ο μεγάλος άτυχος της Μπάμπεργκ, καθώς στο παιχνίδι με την Μπρεμερχάβεν τραυματίστηκε στο γόνατο και τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Έτσι, η βράβευση που είχε προαναγγείλει η ΑΕΚ αναβλήθηκε, κάτι που απογοήτευσε τόσο τον κόσμο της ομάδας, όσο και τον ίδιο τον Έλληνα γκαρντ.

Στο μήνυμά του ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας ευχαρίστησε την Ένωση και τον κόσμο της για την στήριξη και εξέφρασε την επιθυμία να πραγματοποιηθεί η βράβευση στο Final Four της διοργάνωσης.

Ο έμπειρος γκαρντ της Μπάμπεργκ στο μήνυμά του ανέφερε: «Σήμερα το ημερολόγιο έλεγε... Αθήνα, παιχνίδι με την ΑΕΚ και βράβευση που είχε ετοιμάσει ο σύλλογος. Πολλές φορές η ζωή αποφασίζει τι θα συμβεί και όχι εμείς. 

Ο τραυματισμός με κράτησε πίσω στο Μπάμπεργκ. Ευχαριστώ την ΑΕΚ για το σεβασμό που δείχνει σε μένα και τον κόσμο της για το μεγάλο ενδιαφέρον! Αυτό που πάνω από όλα μετράει και με τιμάει είναι η πρόθεση. Καλή επιτυχία στην ομάδα μου απόψε. Στην ΑΕΚ και τον κόσμο της εύχομαι η... συνάντηση που αναβλήθηκε σήμερα να γίνει τελικά στο Final Four του Champions League!»


sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.