Header Ads


Unlabelled ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Για το ΟΑΚΑ ζει και αναπνέει ο Χριστοδουλόπουλος!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Για το ΟΑΚΑ ζει και αναπνέει ο Χριστοδουλόπουλος!


Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος περιμένει πώς και πώς το παιχνίδι με την ΑΕΚ (7/10, 20.30) και έχει μία σειρά από λόγους που θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ.
Αναμφίβολα θα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα το βράδυ της Κυριακής (7/10, 20.30) στο ΟΑΚΑ. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξακολουθεί άλλωστε να είναι και το πρόσωπο της μεταγραφικής περιόδου με όλες αυτές τις δικαστικές διαδικασίες που έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα.

Ο Λάζαρος που κατηγορήθηκε από την ΑΕΚ ότι είχε υπογράψει δύο συμβόλαια, ένα με τον Ολυμπιακό και ένα με την Ένωση, δικαιώθηκε πανηγυρικά από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, καθώς θεωρήθηκε άκυρο.

Η ΑΕΚ ζητούσε αποζημίωση από τον Λάζαρο, αλλά μετά την απόφαση της ΕΕΟΔ δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα. Πλέον, η υπόθεση έχει πάει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ που έχει οριστεί για τις 9 Οκτωβρίου.

Την ίδια στιγμή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έχουν προσφύγει οι δύο ομάδες εναντίον η μία της άλλης. Η μεν ΑΕΚ που έχασε από τα… αποδυτήρια στην ΕΕΟΔ ζητάει αποζημίωση 315.666,66 ευρώ και απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους και ο Ολυμπιακός ζητάει επίσης απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους και χρηματικό πρόστιμο.

Όλα αυτά, λοιπόν, μη νομίζετε ότι δεν στριφογυρίζουν στο μυαλό του Λάζαρου. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν εκδικάστηκε τον Ιούλιο η υπόθεση στην ΕΕΟΔ, ο Χριστοδουλόπουλος βρισκόταν στο Βέλγιο για προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και πήρε το πρώτο αεροπλάνο από τις Βρυξέλλες για να δώσει το παρών στην εκδίκαση.

ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ "ΒΡΑΖΕΙ", ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Χριστοδουλόπουλος δεν έχει ανοίξει μέτωπο με τον κόσμο της ΑΕΚ. Ίσα-ίσα που ερχόμενος στον Ολυμπιακό, πήρε και πολλά μηνύματα από οπαδούς της Ένωσης που τον ευχαριστούσαν για τη συνεισφορά του στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά με τη διοίκηση της Ένωσης τα έχει. Να σας θυμίσουμε τι είχε πει στο Sport24.gr στις 14 Μαϊου; Ιδού: "Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια. Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ".

Έχει, λοιπόν, ένα έξτρα κίνητρο ο Λάζαρος να παίξει και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φύγει από το διπλό. Πέρα από το προφανές που δεν είναι άλλο από το βαθμολογικό όφελος και να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στη διακοπή του Οκτωβρίου, έχει και ένα σωρό προσωπικούς λόγους που επιθυμεί όχι να αγωνιστεί, αλλά και να είναι καθοριστικός παράγοντας σε μία νίκη των "ερυθρολεύκων" μέσα στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ

Ο Χριστοδουλόπουλος προορίζεται για το αρχικό σχήμα. Τουλάχιστον αυτή ήταν η αίσθηση που επικρατούσε πριν καν φύγει η αποστολή για την Ιταλία. Η αίσθηση ήταν ότι όσοι παίξουν με την Μίλαν, το πιθανότερο είναι να μην δουν το όνομά τους στην ενδεκάδα του ΟΑΚΑ.

Ο Λάζαρος, λοιπόν, παρόλο που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δείχνει με τη δουλειά που ρίχνει στον Ρέντη το πόσο πολύ θέλει να δώσει το παρών στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ.

Κι επειδή πολλή συζήτηση γίνεται για το πώς θα αντιδράσει στο ενδεχόμενο αποδοκιμασιών από τους οπαδούς της Ένωσης; Το αναφέραμε και στο ξεκίνημα του ρεπορτάζ, ότι ο Χριστοδουλόπουλος δεν "βράζει" με τον κόσμο της ΑΕΚ. Ακόμα και να αποδοκιμαστεί, κάτι που - η αλήθεια είναι πώς - το περιμένει, δεν πρόκειται να αντιδράσει.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.