Header Ads


«Συμφώνησαν σε όλα ΑΕΚ - Λόπες εκτός από....»

«Συμφώνησαν σε όλα ΑΕΚ - Λόπες εκτός από....»


Μόνο η οψιόν του τρίτου χρόνου του νέου συμβολαίου χωρίζει τις δύο πλευρές και το θέμα αναμένεται να τελειώσει θετικά
Ο Έλντερ Λόπες ήταν ο μεγάλος άτυχος για την ΑΕΚ, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και ως γνωστόν, η πρώτη κίνηση της «Ένωσης» ήταν με προσωπική αοφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη το να του προτείνει ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου, ώστε να τον στηρίξει και να του δείξει ότι είναι εμπράκτως στο πλευρό του.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή στους αρμόδιους και η ΑΕΚ κάλεσε κάλεσε στην Αθήνα τον ατζέντη του Λόπες για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Οπως αποδείχτηκε υπήρχε εξ αρχής κοινή συνισταμένη για ανανέωση και από τις δύο πλευρές. Το σημαντικότερο είναι ότι μεταξύ ΑΕΚ και Λόπες υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό, ωστόσο υπάρχει μια μικρή διαφορά στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου.Συγκεκριμένα η ΑΕΚ πρότεινε στον ατζέντη του Λόπες συμβόλαιο 2+1 ετών, ενώ ο παίκτης επιθυμεί κλειστό τριετές. Με αυτά τα δεδομένα θεωρείται σίγουρο ότι στο επόμενο ραντεβού ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα πέσουν οι υπογραφές.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως είχε συμβεί και με τον Μάνταλο έτσι και τώρα με τον Λόπες μετά τον τραυματισμό η ΑΕΚ ουσιαστικά δεν έκανε καμία διαπραγμάτευση στο οικονομικό και ο παίκτης πήρε ότι ζήτησε ενώ στην περίπτωση του Λόπες έχει δεχτεί τα τρία χρόνια παρότι η πρόταση της ήταν για δύο όμως θέλει να ελέγχει τον τρίτο χρόνο. Είναι πολύ πιθανόν όμως να δεχτεί και αυτή την απαίτηση του Λόπες.

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.