Header Ads


Πόσα πλήρωσε η ΕΡΤ για να δείχνει μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο και χάντμπολ!

Πόσα πλήρωσε η ΕΡΤ για να δείχνει μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο και χάντμπολ!


Μετά την απόκτηση της Super League, η ΕΡΤ προχώρησε πριν λίγο καιρό απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Basket League, της Football League, της Volley League, καθώς και των πρωταθλημάτων χάντμπολ (Handball Premier) και της Α1 Πόλο.
Πόσο όμως κόστισαν τα εν λόγω δικαιώματα; Δημοσιεύτηκαν στη Διαύγεια με κάθε επισημότητα! Ιδού…

Τα δικαιώματα της Basket League για δύο σεζόν (πλην των εντός έδρας αγώνων των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ) θα κοστίσουν 2,2 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ τη σεζόν. Την τηλεοπτική παραγωγή θα έχει η ΕΡΤ.

Τα δικαιώματα του πρωταθλήματος της Volley League, του League Cup αλλά και κάθε τουρνουά που διοργανώνεται από την ΕΣΑΠ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο κόστισαν 500.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Την τηλεοπτική παραγωγή θα έχει η ΕΡΤ.

Τα δικαιώματα του πρωταθλήματος της Football League αποκτήθηκαν την εταιρία «Ραδιοτηλεοπτικές και δορυφορικές υπηρεσίες Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός ΑΕ» με διακριτό τίτλο INA TV, για δύο σεζόν έναντι 1.800.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για κάθε σεζόν. Η ευθύνη για την τηλεοπτική παραγωγή και το κόστος αυτής βαρύνουν την  INA TV.

Τα δικαιώματα του πρωταθλήματος χάντμπολ για φέτος έναντι 75.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, η τηλεοπτική παραγωγή είναι της ΕΡΤ.

Τα δικαιώματα του πρωταθλήματος πόλο Α1 Ανδρών για την σεζόν 2018-19 έναντι 75.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, η τηλεοπτική παραγωγή είναι της ΕΡΤ.

Στη σούμα; 6.450.000 ευρώ. Βάλτε και τα 52 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια για τη Super League και έχετε το συνολικό ποσό…

dailymedia.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.