Header Ads


Παίζει τα «ρέστα» της κόντρα στην Μπενφίκα

Παίζει τα «ρέστα» της κόντρα στην Μπενφίκα


Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη απέναντι στους «αετούς» της Λισαβόνας για να διατηρήσει ελπίδες ενόψει της συνέχειας. Το «πρέπει» που κουβαλά η Ένωση στο αποψινό ματς και η τακτική του Ουζουνίδη.
Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Μπενφίκα στην  δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και η ώρα της αλήθειας έφτασε για την Ένωση, καθώς το σημερινό ματς είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για τους κιτρινόμαυρους.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σε ότι αφορά την αποψινή αναμέτρηση. Το είπε άλλωστε και ο τεχνικός του δικέφαλου, Μαρίνος Ουζουνίδης στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου. «Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι πρέπει να νικήσουμε» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Έλληνα τεχνικού κι αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο για την ελληνική ομάδα.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Άγιαξ γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η Ένωση θέλει νίκη κόντρα στους «αετούς» της Λισαβόνας, προκειμένου να διατηρήσει ελπίδες για κάτι καλό στην συνέχεια κι αυτό είναι κάτι που το ξέρουν καλά οι κιτρινόμαυροι.

Το παιχνίδι με την Μπενφίκα έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για την ΑΕΚ, καθώς ο δικέφαλος κουβαλά ένα μεγάλο «πρέπει» στην αποψινή αναμέτρηση απέναντι στους Λουζιτανούς.

Η ΑΕΚ παίζει εντός έδρας, ο κόσμος της που θα πάει στο ΟΑΚΑ περιμένει τη νίκη απέναντι στους Πορτογάλους και παράλληλα θα πρέπει να επισημανθεί ότι στη συνέχεια ακολουθούν τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με την Μπάγερν.

Από την άλλη πλευρά βέβαια χρήζει ιδιαίτερης μνείας και ο βαθμός δυσκολίας της αποψινής αναμέτρησης, καθώς αντίπαλος της Ένωσης θα είναι μια πολύ καλή ομάδα όπως η Μπενφίκα.

Οι Πορτογάλοι ηττήθηκαν εντός έδρας στην πρεμιέρα του ομίλου από την Μπάγερν και αναζητούν, όπως και η ΑΕΚ, τους πρώτους τους βαθμούς στο γκρουπ. Το σίγουρο είναι πως οι φιλοξενούμενοι έχουν και αυτοί με την σειρά τους πίεση για το συγκεκριμένο ματς κι αυτό επειδή ο Άγιαξ έχει ήδη τρεις βαθμούς από τη νίκη που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ στο Άμστερνταμ.

Η ουσία λοιπόν είναι ότι οι κιτρινόμαυροι «παίζουν τα ρέστα τους» στο αποψινό παιχνίδι με την ομάδα της Λισαβόνας και θέλουν τη νίκη για να έχουν ελπίδες για τη συνέχεια του ομίλου.

Σε ότι αφορά την τακτική του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1 με τον Μάνταλο να πηγαίνει στα άκρα και τον Μπακασέτα να παίζει πίσω από τον Πόνσε.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.