Header Ads


Μπακασέτας: Η ΑΕΚ ψάχνει πάντα τη νίκη, το ήθελα πολύ ένα τέτοιο γκολ!

Μπακασέτας: Η ΑΕΚ ψάχνει πάντα τη νίκη, το ήθελα πολύ ένα τέτοιο γκολ!


Ο διεθνής άσος της Ένωσης και εκτελεστής του ΟΣΦΠ για το 1-1 στο ντέρμπι
Για τις δυσκολίες του αποψινού ντέρμπι, το τελικό αποτέλεσμα και τη δική του σούπερ απόδοση που επισφραγίστηκε με το γκολ στο 90’, μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας. Ο διεθνής άσος της ΑΕΚ που ήταν εκ των κορυφαίων, αναφέρθηκε επίσης στους τραυματισμούς που πληγώνουν την ομάδα αλλά και για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε αυτός και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε:

Για το γκολ που πέτυχε;

«Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα. Ηθελα πολύ να βάλω ένα γκολ σε τέτοιο παιχνίδι. Το κατάφερα, αλά δεν κερδίσαμε. Τα συναισθήματα είναι λίγο ανάμεικτα».

Αν μένει ικανοποιημένη η ΑΕΚ από την ισοπαλία;

«Μας αφήνει ικανοποιημένους ως ένα βαθμό. Απόλυτα όμως όχι. ψάχνουμε πάντα τη νίκη. Είχαμε χάσει στην Τούμπα. Θέλαμε απόψε τη νίκη, γιατι σου δίνει και γόητρο».

Για το γκολ με το κεφάλι;

«Δεν είναι από τα δυνατά μου στοιχεία. Ημουν συγκεντρωμένος, αποφασιστικός και ήρθε το γκολ».

Για το γκολ του Ολυμπιακού;

«Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Υστερα δεχθήκαμε το γκολ από ατομική ποιότητα του Κώστα. Ένα καταπληκτικό γκολ. Αν σκοράραμε πρώτοι θα ήμασταν φαβορί. Μετά το 0-1 πατούσε καλύτερα ο Ολυμπιακός, αλλά πήραμε τελικά τον βαθμό».

Για την ευκαιρία του Φετφατζίδη;

«Δεν είναι δυνατόν να βάζουμε γκολ στο 90ο λεπτό και μετά παίζουμε λες και παίζουμε… πλέι οφ. Εκανα κι εγώ ένα λάθος στη συγκεκριμένη φάση. Επρεπε να ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι. Να κοιτάζαμε και λίγο πίσω. Ειδαμε ότι υπήρχε τρόπο να χαλάσουμε όλα όσα χτίσαμε και την προσπάθειά μας».

Για το δοκάρι του;

«Γλίστρησα. Αν δεν γλιστρούσα μπορεί να έμπαινε γκολ. Ηταν καλά στρωμένη η μπάλα».

Αν τον… εμπνέει ο Ουζουνίδης;

«Με πιστεύει. Με ήξερε και τον ήξερα. Αν και ήρθε με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Ο κάθε προπονητής εχει τη δική του. Και πέρυσι προσπαθούσα με τον κ. Χιμένεθ. Και πέρυσι έκανα αρκετά καλές εμφανίσεις. Είναι σημαντικό να σε πιστεύει ο προπονητής σου».

Για τους τραυματισμούς;

«Εχουμε πολλά απαιτητικά παιχνίδια. Σε κάθε ματς ο καθένας μας υπερβάλει τον εαυτό του. Είναι λίγο δύσκολο όταν λείπουν τόσοι παίκτες. Όμως εχουμε μάθει από πέρυσι, όταν είχαμε χάσει τον Μάνταλο και τον Γιόχανσον. Είναι σημαντικό ο κάθε παίκτης να έχει την υγεία του. Όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να τις ξεπερνάς. Τους περιμένουμε πίσω και τότε θα είμαστε καλύτερη ομάδα».

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.