Header Ads


Θέλει να παίξει σαν…τρελός ο Γιαννιώτας με Ολυμπιακό!

Θέλει να παίξει σαν…τρελός ο Γιαννιώτας με Ολυμπιακό!


Το πρώτο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, το είδε από την εξέδρα. Το δεύτερο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, δεν το χωράει ο νους του πως δεν θα ιδρώσει τη φανέλα. 
Ο Γιάννης Γιαννιώτας είχε την ευτυχία να αποδεσμευτεί από τον Ολυμπιακό που δεν υπολογιζόταν ούτε για τα οικογενειακά διπλά στου Ρέντη, μόλις τρεις ημέρες πριν από το φινάλε των καλοκαιρινών μεταγραφών.

Στο άψε – σβήσει τα βρήκε με την ΑΕΚ και έγινε κάτοικος Σπάτων.

Ωστόσο, το χαμένο έδαφος και η μη συμμετοχή του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων», έχει ως αποτέλεσμα να μην συμπεριλαμβάνεται – επί του παρόντος – στα βασικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Κάτι που επιβεβαιώνουν κι οι αριθμοί, μετρώντας μόλις τρεις συμμετοχές (δύο στο πρωτάθλημα και μία στο Τσάμπιονς Λιγκ) με συνολικό χρόνο συμμετοχής 74 λεπτά.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ενώ ακολούθησε την αποστολή της Ένωσης στην Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, λίγο πριν από τη σέντρα βρέθηκε εκτός 18άδας, όντας ένας από τους παίκτες που «κόπηκαν» την τελευταία στιγμή από τον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων».

Εσχάτως, έρχεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής έχει λόγους να θέλει να πιστεύει πως δεν θα έχει την τύχη της Τούμπας, αλλά αντίθετα και στην 18άδα θα συμπεριλαμβάνεται το όνομά του και χρόνο συμμετοχής θα πάρει στο ντέρμπι.

Η αξέχαστη τριετία και τα 21 πειραιώτικα λεπτά!

Ο Γιαννιώτας δεν ξεχνά πως τα τρία χρόνια που τα δικαιώματά του ανήκαν στον Ολυμπιακό, δεν του δόθηκε η ευκαιρία να μείνει στο ρόστερ της πειραϊκής ομάδας και να δείξει μέσα από μια σειρά αγώνων αν διαθέτει ή όχι το αγωνιστικό...πακέτο προκειμένου να μακροημερεύσει στου Ρέντη.

Η πρώτη και τελευταία επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» καταγράφηκε στις 28 Οκτωβρίου 2015 και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά όπου έπαιξε ως αλλαγή για 21 λεπτά.

Τον Γενάρη του 2016 έφυγε ως δανεικός για την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ και ακολούθησε ο δανεισμός στη Βαγιαδολίδ την περασμένη σεζόν. 

Κι όλοι αυτοί οι δανεισμοί και η γενικότερη αντιμετώπιση του Ολυμπιακού, στριφογυρίζουν στο μυαλό του και τον κάνουν να θέλει σαν…τρελός να παίξει στο ντέρμπι της Κυριακής (7/10).

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.