Header Ads


Γιακουμάκης: Θα κάνουμε τα πάντα για να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα!

Γιακουμάκης: Θα κάνουμε τα πάντα για να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα!


Τι είπε ο Έλληνας επιθετικός μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό
Τα πάντα για να κατακτήσει ξανά η ΑΕΚ το πρωτάθλημα θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές της, όπως τόνισε ο Γιώργος Γιακουμάκης μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας επιθετικός αναφέρθηκε στη δική του συμμετοχή, στην συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και στα πολλά προβλήματα που πληγώνουν την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Ετσι όπως πήγε το παιχνίδι είχαν στενέψει τα όρια. Βάλαμε ένα γκολ στο 90’, καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό. Ειχαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 1-2. Ευτυχώς δεν έγινε. Δείξαμε πως οποιαδήποτε ομάδα θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να μας κερδίσει. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Το καταφέραμε. Κρατάμε το πάθος που βγάλαμε και τον βαθμό».

Πόσο σημαντικός είναι ο βαθμός;

«Όταν δεν μπορείς να κερδίσει μη χάσεις, λένε και αυτό είναι σοφό για το αποψινό παιχνίδι. Αν χάναμε θα βρισκόμασταν να κυνηγάμε και Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ψυχολογικά θα ήταν δύσκολο. Τώρα είμαστε κοντά και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για τη συνέχεια και τους τραυματισμούς;

«Αρχίζει και υπάρχει μία κόπωση στην ομάδα. Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών κι αυτό οφείλεται στην κούραση. Σίγουρα είναι δύσκολο. Η διακοπή θα μας κάνει καλό. Θα επανέλθουν κάποια παιδιά και ξεκουραστούν κάποια άλλα».

Για το τι του είπε ο Ουζουνίδης μπαίνοντας στο παιχνίδι;

«Σίγουρα δεν είναι το στυλ μας αυτό με τις σέντρες. Ευτυχώς το καταφέραμε με μία σέντρα και ισοφαρίσαμε το παιχνίδι. Πολλές φορές μπορείς να μη σου βγει το παιχνίδι σου. Πρέπει να βρίσκεις κι άλλους τρόπους».

Για το τι τους είπε ο Ουζουνίδης;

«Δεν μπορώ να πω πως είμαστε χαρούμενοι με την ισοπαλία. Ο κόουτς στάθηκε στην τελευταία φάση με τον Ολυμπιακό. Δεν γίνεται να το κάνουμε αυτό. Σηκώνουμε το κεφάλι και προχωράμε».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ κυνηγάει το σκορ σε ένα ακόμα ματς;

«Αυτό είναι καθαρά συγκυρίες. Όταν δημιουργείς ευκαιρίες και δεν μπορείς να σκοράρεις είναι συγκυρίες. Όταν έρθει το γκολ θα έρθει η ρέντα. Το καλό για εμάς είναι ότι προσπαθούμε με στρωτό ποδόσφαιρο να δημιουργήσουμε, αν εξαιρέσουμε το αποψινό παιχνίδι που χάσαμε λίγο μετά το 0-1 τον τρόπο που παίζουμε».

*aek365.com

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.