Header Ads


ΠΑΕ ΑΕΚ: Διαφημίζουμε την Ελλάδα και την ΑΕΚ!

ΠΑΕ ΑΕΚ: Διαφημίζουμε την Ελλάδα και την ΑΕΚ!



Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τους φιλάθλους της Ένωσης για τον αποψινό αγώνα με την Μπενφίκα!



Το UEFA Champions League επιστρέφει στο ΟΑΚΑ!

Η μεγάλη γιορτή για τους φίλους της ομάδας μας είναι απόψε κόντρα στην Μπενφίκα!

Φίλαθλοι της ΑΕΚ, έχει φτάσει και η δική σας ώρα!

Η ομάδα μας εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα, χρειάζεται τη στήριξή σας, αλλά και την αψεγάδιαστη συμπεριφορά σας, που θα διαφημίσει την πρωταθλήτρια Ελλάδας σε ολόκληρη την Ευρώπη! Δεν πρέπει να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα, το οποίο ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρές πειθαρχικές κυρώσεις στην ομάδα μας!

Σεβόμαστε τον αντίπαλο, τις αρχές και τους αυστηρούς κανονισμούς της UEFA, αλλά και τη διαφορετικότητα και τα υψηλά ποδοσφαιρικά ιδεώδη, τα οποία πρεσβεύει η ομάδα μας από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της.

Θυμίζουμε ότι:

-Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση πυρσών, καπνογόνων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών, κροτίδων και λέιζερ, κάτι που αν συμβεί θα θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας στη συνέχεια της παρουσίας της στο UEFA Champions League.

-Eίναι υποχρεωτικό να κρατάμε «καθαρούς» για λόγους ασφαλείας τους διαδρόμους των εξεδρών. Δεν πρέπει κανείς από εμάς να αποπειραθεί να καθίσει στις σκάλες, ανάμεσα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

-Απαιτείται η άμεση συμμόρφωση με τις εντολές των αστυνομικών αρχών, των υπεύθυνων για την τήρηση της τάξης, αλλά και με τις υποδείξεις και την σήμανση, που έχει τοποθετηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο από την διοργανώτρια UEFA.

-Απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιαδήποτε χώρο για την παρουσία στον οποίο απαιτείται ειδική διαπίστευση από την UEFA.

-Τα αμαξίδια των ΑΜΕΑ θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Θύρα 13, καθώς η UEFA απαγορεύει την πρόσβασή τους στον αγωνιστικό χώρο

-Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19.30 προκειμένου να εξυπηρετηθεί η έγκαιρη προσέλευση των φιλάθλων μας στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων μέσω του aekfc.gr και του δικτύου καταστημάτων Public θα ολοκληρωθεί στις 20.30, ενώ σήμερα τα εκδοτήρια λειτουργούν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• Λ. Κύμης από τις 18:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 18:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Σας περιμένουμε όλους απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο για το μεγάλο ταξίδι της ομάδας μας στα αστέρια!

Προστατεύουμε την ομάδα μας αποτρέποντας κάθε ενδεχόμενη τιμωρία και την στηρίζουμε με υπομονή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Η ΑΕΚ χρειάζεται ΜΟΝΟ την υποστήριξη και τη φωνή σας. Χρειάζεται την ατμόσφαιρα, που μόνο εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε!

Ένα ακόμα ιστορικό ραντεβού για την ομάδας μας είναι προγραμματισμένο στις 22.00 στο Ολυμπιακό Στάδιο!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.