Header Ads


Unlabelled Αυτό είναι το όνειρο το Χουλτ - Τι δήλωσε για Μπάγερν και το μαρκάρισμα του Ρόμπεν

Αυτό είναι το όνειρο το Χουλτ - Τι δήλωσε για Μπάγερν και το μαρκάρισμα του Ρόμπεν


Ο Σουηδός μπακ της ΑΕΚ μίλησε για τη ζωή του στην Ελλάδα.
Συνέντευξη στο fotbollskanalen.se παραχώρησε ο Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδός αμυντικός μίλησε για την εμπειρία του στην ΑΕΚ, αλλά και το παιχνίδι με την Μπάγερν, οπως και τις πιθανότητες να συνεχίσει η ομάδα στην Ευρώπη και μετά τον Γενάρη.

Αρχικά, ο μπακ της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στη μετάβασή του από τον Παναθηναϊκό στην Ενωση, τον περασμένο Γενάρη. «Νομίζω ήταν αρκετά ομαλή η μετάβαση. Δεν υπάρχουν πια «σκληρά συναισθήματα» μεταξύ των δυο συλλόγων. Δυστυχώς στον Παναθηναϊκό η κατάσταση ήταν μία ανυπόφορη κατάσταση με τη μη καταβολή των μισθών. Ο σύλλογος ήταν στα πρόθυρα της πτώχευσης. Τώρα ειμαι πολύ καλά. Αισθάνομαι ότι ειμαι πολύ καλά σε φυσική κατάσταση. Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα. Προφανώς ήταν δύσκολη η περίοδος όταν άλλαξα ομάδα τα Χριστούγεννα και μετά με τον νέο χρόνο. Με επηρέασε, ως προς τη θέση μου ως βασικός στην ΑΕΚ. Τώρα έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη και αισθάνομαι πολύ καλά».

Κατόπιν ο Χουλτ αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ: «Ναι, ηταν η πρώτη μας φορά μετά από 24 χρόνια, που η ΑΕΚ κατέκτησε τον τίτλο. Ηταν ωραίο που έσπασε αυτή η συνήθεια του Ολυμπιακού τόσα χρόνια».

Οσο για τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ; Ο Χουλτ λέει: «Ήταν ένα όνειρο από παιδική ηλικία να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ανάβω σαν ήλιος κάθε φορά που ακούω τη μουσική από τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν βγαίνεις υπάρχει το χαμόγελο όλου του κόσμου. Είναι ένα ισχυρό συναίσθημα».

Για το ματς με την Μπάγερν και το μαρκάρισμα του Ρόμπεν: «Ηταν δύσκολο. Η Μπάγερν είναι μία πολύ ωραία ομάδα. Διαθέτει έναν παγκόσμιο παίκτη σε κάθε θέση, αλλά παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα κι είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα οι αντίπαλοι. Στη συνέχεια ανέβηκαν ένα επίπεδο και σημείωσαν δύο γρήγορα γκολ. Μετά κατέβασαν πάλι επίπεδο. Έδειξαν ότι ήταν ένα επίπεδο πάνω από εμάς».

Οσο για τη συνέχεια της ΑΕΚ στην Ευρώπη που δυσκολεύει: «Ναι, μιλήσαμε λίγο γι’ αυτό σήμερα. Ήταν καλό που ο Αγιαξ νίκησε την Μπενφίκα, οπότε ελπίζουμε να κερδίσουμε βαθμούς και να βρεθούμε πάνω από την Μπενφίκα. Το έχουμε σχεδόν στα χέρια μας. Αν νικήσουμε την Μπενφίκα και πάρουμε κάτι από τον Αγιαξ, δεν θα είναι μακρινό το EuropaLeague. Θα πάμε σε πόλεμο».

Για την τιμωρία  της ΑΕΚ; «Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια από τις μεγάλες ομάδες τιμωρείται εδώ. Μπορούμε όμως να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο. Είμαι εδώ 2,5 χρόνια, οπότε δεν με εκπλήξει πια. Απλά τα κλείνω όλα και εστιάζομαι στο ποδόσφαιρο».

Για τη ζωή του στην Ελλάδα: «Είναι σαφές ότι συμβαίνουν πολλά γύρω από το ποδόσφαιρο εδώ, αλλά ταυτόχρονα είναι μία πολύ ωραία χώρα για να ζήσει κανείς και να παίξει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο ποδοσφαίρου. Υπάρχει η ευκαιρία να παίξει ένας παίκτης στο EuropaLeague και στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και να βρεθεί σε μία ομάδα που μπορεί να παλέψει για τίτλους κάθε χρόνο».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.