Header Ads


Ο Μήτρογλου, ο Λόπες και η επιστροφή που φέρνει εξελίξεις!

Ο Μήτρογλου, ο Λόπες και η επιστροφή που φέρνει εξελίξεις!


Ποιο είναι το πρόσωπο που συνδέει τον Κώστα Μήτρογλου με τον Έλντερ Λόπες; Τι σηματοδοτεί η επανεμφάνισή του στην Αθήνα; 
Δεν έλειψαν οι μανατζερικές παρουσίες στη θύρα των VIP του ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση Ελλάδα – Ουγγαρία.

Μπορεί να είναι πολλοί οι Έλληνες φίλαθλοι που αυτή την περίοδο έχουν γυρίσει την πλάτη στη «γαλανόλευκη», ωστόσο οι Έλληνες ατζέντηδες στην πλειοψηφία τους παραμένουν θαμώνες των εντός έδρας αγώνων της.

Και με χιόνια και με κρύα, στα λαμπερά, αλλά και στα γκρίζα…φεγγάρια.

Κι ένας εξ αυτών, είναι και ο agent Πάνος Γαλαριώτης που με τις γαλλικές…δάφνες εμφανίστηκε στο «Σπύρος Λούης» επιστρέφοντας από αποστολή στο εξωτερικό.

Για όσους έχουν χάσει επεισόδια, να θυμίσουμε πως η εταιρεία του (Sports Action) ήρθε μεσοβδόμαδα σε συμφωνία για την εκπροσώπηση του Καντέ Ντιαβαρά. Ποιος είναι ο λεγάμενος;

Πρόκειται για τον 18χρονο Γάλλο δεξιό μπακ της Λανς, διεθνή με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες των «τρικολόρ» κι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της ηλικίας του στον γαλλικό ποδοσφαιρικό χάρτη.

Εκτός όμως από τον Ντιαβαρά, εδώ και πολλά χρόνια ο agent Γαλαριώτης συνεργάζεται και με έναν πρωτοκλασάτο Έλληνα διεθνή, που στο ματς με την Ουγγαρία ήταν αυτός που έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και σημείωσε το πολύτιμο γκολ της νίκης.

Ο λόγος για τον Κώστα Μήτρογλου που έτσι όπως πήγε το…ραντεβού με τους Μαγυάρους εξελίχθηκε σε κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης.

Παρεμπιπτόντως, εκτός από τους Μήτρογλου και Ντιαβαρά, ο agent Γαλαριώτης μαζί με τον Πορτογάλο «συμπαίκτη» του Ουλίσε Σάντος διατηρούν τα μανατζερικά δικαιώματα του Έλντερ Λόπες στην ΑΕΚ. 

Κι ως γνωστόν διανύουμε ένα τάιμινγκ όπου έχει ανοίξει η κουβέντα με την Ένωση για την επέκταση του συμβολαίου του Πορτογάλου αμυντικού.

Η επιστροφή του Έλληνα εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό όπου όπως προαναφέραμε βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – θα «τρέξει» την υπόθεση που αφορά το νέο συμβόλαιο του 29χρονου ποδοσφαιριστή με τους «κιτρινόμαυρους».

Να θυμίσουμε πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε κατ΄αρχήν συμφωνία κι η διαφορά που υπάρχει έχει να κάνει με τη διάρκεια του συμβολαίου, με την ΑΕΚ να προτείνει για 2+1 χρόνια και τον Λόπες να αξιώνει από την πλευρά του κλειστό τριετές.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.