Header Ads


Η ΑΕΚ έκλεισε τον γιο του Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς!

Η ΑΕΚ έκλεισε τον γιο του Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς!


Η ΑΕΚ έκλεισε μεταγραφή και πρόκειται για τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, γιο του Ρέφικ που αγωνίστηκε στην Ένωση από το 1991 μέχρι το 1996 (VIDEOS).
Η ΑΕΚ συμφώνησε με την βοσνιακή Ζελέζνιτσαρ για την απόκτηση του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Πρόκειται για τον 19χρονο γιο του παλαίμαχου "κιτρινόμαυρου" Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς. Είναι 19 ετών και έχει ύψος 1, 83 και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ, όπως ο πατέρας του.

Θεωρείται τεράστιο ταλέντο στην Βοσνία. Άλλωστε είναι διεθνής στην U19 της χώρας του (μετράει μέχρι στιγμής επτά συμμετοχές).

Στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Σαμπανάτζοβιτς τζούνιορ. Γι' αυτό εξάλλου και έσπευσαν να αποκτήσουν τον παίκτη μ' ένα ποσό που κατά πληροφορίες πλησιάζει το ένα εκατομμύριο. Και είναι μια μεταγραφή που η Ένωση την δούλευε καιρό, υπό άκρα μυστικότητα.

Στην Ελλάδα βρίσκονται και έκλεισαν την μεταγραφή ο πρόεδρος της Ζελέζνιτσαρ, Σέναντ Μισίμοβιτς και ο γενικός γραμματέας Αμέρ Ντούμπνιακ: "Ξεκινά μια συνεργασία με την ΑΕΚ, ήταν επιθυμία και του πατέρα του να έρθει στην ΑΕΚ..." ήταν αυτό που έλεγε ο πρόεδρος της βοσνιακής ομάδας. Παράλληλα ξεκινά και μια περίοδος συνεργασίας μεταξύ της ΑΕΚ και της Ζελέζνιτσαρ.

Με βάση τη συμφωνία, ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς θα μείνει στην ομάδα του μέχρι και το καλοκαίρι και κατόπιν θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της πρωταθλήτριας.

Αξίζει να σημειωθεί πως την φετινή σεζόν ο 19χρονος χαφ μετράει 14 συμμετοχές (εννέα στο πρωτάθλημα, τέσσερις στο Europa League και μία στο κύπελλο Βοσνίας).

ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΤΟΥ ΑΝΕΛ ΣΑΜΠΑΝΑΖΟΒΙΤΣ:








*sport24.gr Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.