Header Ads


Ρότσα: «Θέλω ΑΕΚ, αρκεί να με φωνάξει – Πάντα είχα μια συμπάθεια μαζί της»

Ρότσα: «Θέλω ΑΕΚ, αρκεί να με φωνάξει – Πάντα είχα μια συμπάθεια μαζί της»


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, αλλά και πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, εξέφρασε τη συμπάθεια του προς την Ένωση.
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, σε συνέντευξή του στον sportdog, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμπάθεια που τρέφει για την ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, αλλά και προπονητής του Παναθηναϊκού, τόνισε πως θα ήθελε να μπει από κάποιο πόστο στην Ένωση, αρκεί να τον… φωνάξουν.

Απόσπασμα της συνέντευξης του Αργεντινού:

Η ΑΕΚ έχει πάρει όλον τον Παναθηναϊκό. Ουζουνιδης, Λαγωνικάκης, Κόλα, Λυμπερόπουλος από πιο παλιά. Μόνο εσύ λείπεις. Η Ένωση έχει και πολλούς Αργεντινούς, άρα η νοοτροπία σου ταιριάζει. Πως το βλέπεις θα φορέσεις ποτέ κιτρινόμαυρα; 

«Αρκεί να με φωνάξει. Εγώ θα το ήθελα. Εγώ έχω εμπειρία στο ποδόσφαιρο. Ακούγεται κάπως εγωιστικό, αλλά μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση, ότι στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο δεν με εκμεταλλεύτηκε όπως έπρεπε. Με είχε σαν προϊόν και με άφησε σε μία γωνία. Αυτό όμως πιστεύω θα αλλάξει σιγά σιγά. Είμαι λίγο ρομαντικός και το πιστεύω. Εγώ με την ΑΕΚ πάντα είχα μία συμπάθεια. Μεγαλώνει και μου αρέσει πολύ που έχει αυτήν την ανοδική πορεία. Γενικά βέβαια δεν έχω πρόβλημα με καμία ομάδα. Γιατί ποτέ μου δεν προκάλεσα. Το ζω καθημερινά αυτό, τώρα που είμαι απλός πολίτης. Με αγαπούν και Ολυμπιακοί. Γιατί εγώ είμαι υπέρ του ποδοσφαίρου».

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.