Header Ads


Μαντούκα: «Δεν υπάρχει σύγκριση, η καρδιά περισσότερο με την ΑΕΚ παρά με την Μπενφίκα»

Μαντούκα: «Δεν υπάρχει σύγκριση, η καρδιά περισσότερο με την ΑΕΚ παρά με την Μπενφίκα»


Συναισθηματικά δεμένος με την ΑΕΚ είναι ο άλλοτε παίκτης της Ένωσης Γκουστάβο Μαντούκα, ο οποίος δίνει πιθανότητες θετικού αποτελέσματος στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στην αναμέτρηση της Τρίτης (2/10, 22:00).
Ο Πορτογάλος δημιουργικός μέσος, με θητεία και στους «αετούς» της Λισαβόνας, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ώρα» για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, σχολιάζοντας και το χαμένο από τον Ολυμπιακό πρωτάθλημα το 2008 λόγω της υπόθεσης Βάλνερ.

Αναλυτικά, όσα μεταξύ άλλων ανέφερε Γκουστάβο Μαντούκα για: 

τα αισθήματά του για την ΑΕΚ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την όλη κατάσταση στην ΑΕΚ. Είναι μεγάλη ομάδα, τη νιώθω σπίτι μου, είναι ομάδα με φοβερούς φιλάθλους. Έζησα ωραίες στιγμές που θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Τα τελευταία χρόνια, μετά τον υποβιβασμό, έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών». 

το αν είναι δεμένος περισσότερο με την ΑΕΚ ή την Μπενφίκα: «Δεν υπάρχει σύγκριση. Στην Μπενφίκα έμεινα λίγο, ενώ στην ΑΕΚ παρέμεινα για τέσσερα χρόνια. Η Μπενφίκα είναι το μεγαλύτερο κλαμπ που αγωνίστηκα, αλλά έχω πολύ καλύτερες αναμνήσεις στην ΑΕΚ. Η καρδιά μου είναι περισσότερο με την ΑΕΚ παρά με την Μπενφίκα». 

το αν μπορεί η ΑΕΚ να τα καταφέρει στον αγώνα της Τρίτης: «Φυσικά και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η ΑΕΚ. Η Μπενφίκα είναι μεγάλη ομάδα, αλλά δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Για μένα είναι 50-50, τα πάντα μπορούν να συμβούν». 

την φετινή εικόνα της ΑΕΚ: «Δεν έχω παρακολουθήσει αγώνα της ΑΕΚ φέτος, μόνο highlights στο ίντερνετ, αλλά έχω κανονίσει να έρθω στην Αθήνα για να παρακολουθήσω τον αγώνα με την Μπάγερν στις 23 Οκτωβρίου». 

το πρωτάθλημα που είχε χάσει η ΑΕΚ στα χαρτιά: «Φυσικά το θυμάμαι. Ήταν από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις μου. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, το αξίζαμε, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θέλαμε. Όλος ο κόσμος ξέρει τι έγινε. Μεγάλη απογοήτευση».

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.