Header Ads


Το μήνυμα του Μπογέ και η δίψα της επιστροφής

Το μήνυμα του Μπογέ και η δίψα της επιστροφής


Με ψυχολογία στα ύψη πλέον ο Λούκας Μπογέ αισθάνεται έτοιμος να μπει και πάλι στην αγωνιστική εξίσωση της ΑΕΚ – Το μήνυμα του Αργεντινού και οι σκέψεις του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο δίμηνο ήταν ζόρικο και για τον Λούκας Μπογέ, καθώς ήταν υποχρεωμένος να παρακολουθεί τις προσπάθειες των συμπαικτών του από την εξέδρα, αλλά και για την ΑΕΚ, που στερήθηκε των υπηρεσιών ενός εξαιρετικά σημαντικού ποδοσφαιριστή.

Όμως, φαίνεται πως τα δύσκολα έχουν περάσει για τον Αργεντινό επιθετικό. Στα 17 λεπτά που έπαιξε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χωρίς καν να είναι προγραμματισμένο κάτι τέτοιο, αλλά και το ημίωρο στο ματς κυπέλλου με τη Λαμία, έδειξαν πως ο Μπογέ μετρά αντίστροφα για να μπει ξανά στην αγωνιστική εξίσωση της ομάδας. Μάλιστα, ο ίδιος ο Αργεντινός αισθάνεται ήδη έτοιμος, καθώς η ψυχολογία του είναι στα ύψη.

"Δείξαμε ξανά τον χαρακτήρα μας" ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω Instagram ο Μπογέ για την ανατροπή του σκορ απέναντι στη Λαμία. Μια ανατροπή που είχε την υπογραφή του Αργεντινού με μια ασίστ και ένα κερδισμένο φάουλ από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ. Το πιο σημαντικό απ' όλα ωστόσο, είναι πως ο 22χρονος έδειξε πως έχει αρχίσει να βρίσκει το ρυθμό του, χωρίς να αισθάνεται καμία ενόχληση στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης επανέλαβε ακόμα και μετά το ματς με τη Λαμία, πως χρειάζεται ειδική διαχείριση η περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού. Όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Sport24.gr, ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να τον ενσωματώσει στην ομάδα, σταδιακά και με προσεκτικά βήματα. Και το ζητούμενο για τον Εβρίτη προπονητή είναι να χαλιναγωγήσει ακόμα και τον ενθουσιασμό και τη "δίψα" του συγκεκριμένου παίκτη, να "φλερτάρει" άμεσα με την βασική ενδεκάδα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ θέλει όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, να βάλει τον Μπογέ το γρηγορότερο στο αρχικό σχήμα. Όμως από την άλλη, αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει χωρίς ρίσκο υποτροπής.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.