Header Ads


Δεν υπάρχει η δήλωση Ουζουνίδη για τη γκολάρα: «Απόλαυση ο Γκάλο»

Δεν υπάρχει η δήλωση Ουζουνίδη για τη γκολάρα: «Απόλαυση ο Γκάλο»


Ο προπονητής της ΑΕΚ αποθέωση τον Βραζιλιάνο μετά τη Λαμία.
Παράλληλα όμως ο Μαρίνος τόνισε, ότι περίμενε περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του στην Καλλιθέα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η αλήθεια είναι πως περίμενα λίγο καλύτερα πράγματα να δώ, παρόλο που ήταν μια ενδεκάδα που έπαιζε για πρώτη φορά μαζί και ήταν και παιδιά που δεν είχαν μέχρι τώρα πολύ χρόνο συμμετοχής. Ήταν όμως ευκαιρία να δώσω χρόνο σε κάποιους παίκτες. Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι και αυτό έχει σημασία. Περιμέναμε πως θα ήταν καλύτερος ο αγωνιστικός χώρος, αλλά όμως μέσα στο ματς διαπιστώσαμε πως είχαμε προβλήματα. Παρότι μείναμε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε. Όταν έχεις τον Ροντρίγκο μέσα και έχει τέτοια κτυπήματα, είναι απόλαυση. Σε γενικές γραμμές όμως, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών. Είναι παιδιά που δεν έχουν παίξει κανένα παιχνίδι μαζί. Είναι λογικό να μην υπάρχει συνοχή. Αλλά αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να κερδίσουμε».

Για τον Μπογέ: «Με τον Λούκας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Σήμερα του δώσαμε λίγο παραπάνω χρόνο. Και με τον Απόλλωνα θα του δώσουμε παραπάνω χρόνο. Ξέρουμε τι ποιότητα έχει και αν υγιής ξέρουμε και πόσο πολύ μπορεί να μας βοηθήσει».

Για τους νεαρούς Μπότο και Γιούση: «Θέλω να πω δυο πράγματα για τον Μπότο και τον Γιούση. Παιδιά με ταλέντο, που έχουν πολλά πράγματα ακόμα να βγάλουν στο γήπεδο. Τους λείπουν κάποια στοιχεία, που πρέπει να δουλέψουν για να τα βελτιώσουν. Και σιγά, σιγά μπορεί να είναι δυο παίκτες που θα είναι επιλογή για την ομάδα μας».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.